Τζέικ Τζίλενχαλ: Δεν φαντάζεστε ποιο παιχνίδι του πλήγωσε την καρδιά (και όχι μόνο)

Τζέικ Τζίλενχαλ: Δεν φαντάζεστε ποιο παιχνίδι του πλήγωσε την καρδιά (και όχι μόνο)
Ο Τζέικ Τζίνελχαλ μιλάει για το αγαπημένο του παιχνίδι. Φώτο αρχείου Jordan Strauss/Invision/AP

Μαθήματα ζωής για τον γνωστό ηθοποιό από το αγαπημένο του παιχνίδι- Έμαθε πως είναι να σε αγαπάει κάποιος αλλά να σε πληγώνει

Είχατε και εσείς μικροί ένα παιχνίδι με το οποίο είχατε πάθει εμμονή, τέτοια που δεν το αφήνατε από τα χέρια σας λεπτό; Του Τζέικ (του Τζίλενχααλ ντε) ήταν ένα πυροσβεστικό όχημα με το οποίο (μεταξύ μας) είχε μια σχέση αγάπης-μίσους.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Τζέικ Τζίλενχαλ, γνωστός κατά κύριο λόγο από το ρόλο του στην ταινία “Brokenback Mountain”, σε συνέντευξη που έδωσε στο W magazine, μίλησε για τα αγαπημένα του παιχνίδια και συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε εκείνο που… του πλήγωσε την καρδιά.

Μπορεί να μην ήθελε ποτέ να γίνει πυροσβέστης, ωστόσο περνούσε ώρες ατέλειωτες με το αγαπημένο του παιχνίδι, που είχε άμεση σχέση με την πυρόσβεση, όπως αναφέρει ο ίδιος, σε βίντεο που ανάρτησε το W στο facebook. Για τον ηθοποιός, εκτός από τους Transformers που ήταν πολύ δημοφιλείς εκείνη την περίοδο, είχε και ένα πυροσβεστικό όχημα, στην οροφή του οποίου υπήρχε μια σκάλα που όταν πατούσε ένα κουμπάκι εκτοξευόταν και ένας πυροσβέστης την ανέβαινε.

Κάποια φορά όμως η σκάλα πετάχτηκε αιφνιδιαστικά και τον χτύπησε στο μάτι τόσο άσχημα, που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα. Σε κάθε περίπτωση, το πυροσβεστικό είναι ένα παιχνίδι που δε πρόκειται να ξεχάσει ο Τζέικ, αφού εκτός από το τραύμα στο μάτι, του έδωσε και ένα πολύτιμο μάθημα ζωής.

“Ηταν ένα παιχνίδι που μου έμαθε πολλά πράγματα. Με αγαπούσε, αλλά ταυτόχρονα με πλήγωσε”, ακούγεται να δηλώνει χιουμοριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε στο W magazine:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα