Τζέιν Φόντα: "Δε θα κάνω άλλες πλαστικές επεμβάσεις"

Η ηθοποιός Τζέιν Φόντα στα Βραβεία Όσκαρ
Η ηθοποιός Τζέιν Φόντα στα Βραβεία Όσκαρ CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια γνωστοποίησε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι έχει τελειώσει με τα... τσιμπήματα και τις πλαστικές μια για πάντα.

Η Τζέιν Φόντα δεν έχει αποφύγει ποτέ να παραδεχτεί ότι έχει κάνει κάποιες αισθητικές επεμβάσεις αλλά το είδωλο του Χόλιγουντ, ηλικίας 82 ετών έχει αποφασίσει ότι δεν θα κάνει άλλη πλαστική εγχείρηση.

«Δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι δεν είμαι ματαιόδοξη, αλλά δεν πρόκειται να υπάρξει πλέον πλαστική χειρουργική - δεν πρόκειται να κόψω και άλλο τον εαυτό μου» ανέφερε στη συνέντευξη.

«Πρέπει να εργάζομαι κάθε μέρα για να αυτοϋποστηρίζομαι» παραδέχθηκε συμπληρώνοντας «δεν μου είναι εύκολο».

Η γνωστή ηθοποιός Τζέιν Φόντα, η οποία μίλησε ειλικρινά για τη δια βίου μάχη της με τη βουλιμία τόνισε ότι προσπάθησε να καταστήσει ξεκάθαρο ότι υπήρξε ένας μακρύς και συνεχής αγώνας για εκείνη.

«Δημοσιεύω φωτογραφίες μου, στις οποίες είμαι καταβεβλημένη - και μια φορά χωρίς δόντι!

Αυτό είναι ένα ψεύτικο δόντι» λέει δείχνοντας έναν από τους κοπτήρες της.

«Φωτογραφήθηκα σε ένα εστιατόριο στην Πορτογαλία και τη δημοσίευσα» σημείωσε.

Αναφερόμενη στην κλιματική κρίση και τη συμμετοχή σε διαδηλώσεις στην Ουάσινγκτον που οδήγησαν στη σύλληψή της πάνω από μία φορά, εκτίμησε ότι στη σημερινή εποχή επικρατεί αβεβαιότητα.

«Είναι 100 φορές χειρότερα απ΄ό,τι όταν ήμουν νέα. Και για μένα, δεν ήταν καθόλου καλές οι παλιές μέρες. Υπήρχε πολύ ανησυχία» πρόσθεσε.

«Και όμως, είμαι λευκή και προνομιούχα, έτσι για τους ανθρώπους του χρώματος, τους ομοφυλόφιλους, τους ανθρώπους με σωματικές αδυναμίες είναι πολύ πιο δύσκολο» είπε.

Στη συνέντευξη εξήγησε ότι την εμπνέουν οι νέοι άνθρωποι, τα παιδιά του Πάρκλαντ, η Γκρέτα Τούνμπεργκ και ότι ανησυχεί γι αυτά.

«Το να είσαι νέος ήταν πάντα πιο δύσκολο» ανέφερε.

«Έχουν υπάρξει διαχρονικές μελέτες-έγραψα ένα βιβλίο για τη γήρανση, έτσι το έχω μελετήσει - που δείχνουν πόσο ευκολότερο, αν υποθέσουμε ότι [έχετε την υγεία σας], είναι για σας όταν είστε μεγαλύτεροι. Ξέρετε πού κρύβεται η τίγρης.

Έχετε περάσει από κρίσεις και έχετε επιβιώσει» υπογράμμισε.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση, ΗΠΑ, ΛΟΑΤΚΙ
SHARE: