Τζένιφερ Άνιστον: Δεν έκρυψε τίποτα στην πιο σέξι φωτογράφιση που έχει κάνει ποτέ

Τζένιφερ Άνιστον: Δεν έκρυψε τίποτα στην πιο σέξι φωτογράφιση που έχει κάνει ποτέ
Τζένιφερ Άνιστον Richard Shotwell/Invision/AP IMAGES

Η εξομολογητική συνέντευξη της Τζένιφερ Άνιστον στο περιοδικό "Allure" και η αποκαλυπτική της φωτογράφιση στο εξώφυλλο. Μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το παρελθόν της και την επιθυμία της να κάνει παιδιά.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη, η οποία συνοδεύεται από μια ακόμη πιο αποκαλυπτική φωτογράφιση, παραχώρησε η διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον στο περιοδικό “Allure”.

Η 53χρονη ηθοποιός, την οποία αγαπήσαμε μέσα από τα “Φιλαράκια”, έχει πια ωριμάσει και διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, ξέροντας πλέον ποια είναι, τι θέλει και πού βαδίζει. Η ίδια, μίλησε με μεγάλη άνεση για τον χρόνο που περνά, για τις φοβίες που είχε στο παρελθόν, αλλά και για το πώς αισθάνεται σήμερα.

Παράλληλα, πόζαρε για το περιοδικό με ελάχιστα ρούχα, ενώ η φωτογραφία που εντυπωσιάζει περισσότερο από όλες, είναι εκείνη του εξωφύλλου, όπου, απεικονίζεται φορώντας ένα μικροσκοπικό σουτιέν στο στήθος.

Αισθάνομαι καλύτερα με αυτό που είμαι σήμερα, καλύτερα από ό,τι αισθανόμουν στα 20 ή στα 30 μου ή ακόμα και στα 40 μου. Έπρεπε να σταματήσουμε να λέμε κακίες στον εαυτό μας. Θα γίνω 65 μια μέρα και θα σκέφτομαι “φαινόμουν υπέροχη στα 53 μου. Είμαι περήφανη για τις ρυτίδες και τα γκρίζα μαλλιά μου”, είπε η Τζένιφερ Άνιστον.

“Θα έλεγα ότι στα τέλη της δεκαετίας των 30 και των 40 μου, είχα περάσει πολύ δύσκολα πράγματα, και αν δεν τα είχα περάσει, δεν θα γινόμουν ποτέ αυτή που έπρεπε να είμαι. Γι’ αυτό τρέφω τόση ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα κακά πράγματα. Διαφορετικά, θα είχα κολλήσει στο να είμαι εκείνο το άτομο που ήταν τόσο φοβισμένο, τόσο νευρικό, τόσο αβέβαιο για το ποιος ήταν. Τώρα, δεν με νοιάζει καθόλου”, συμπλήρωσε η διάσημη ηθοποιός.

Συνεχίζοντας την εξομολόγησή της, η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε πως προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί για πολλά χρόνια και αυτός ήταν ένας πολύ δύσκολος δρόμος.

Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα, ο δρόμος του να αποκτήσω παιδί. Κανένας δεν το ήξερε. Όλα τα χρόνια που υπήρχαν εικασίες… Ήταν πραγματικά δύσκολο. Έκανα εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα κινέζικα τσάγια. Θα έδινα οτιδήποτε για να μου έλεγε κάποιος τότε “Κατάψυξε τα ωάριά σου. Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου”. Απλώς δεν το σκέφτεσαι. Εδώ είμαι λοιπόν σήμερα. Το πλοίο απέπλευσε”, δήλωσε.

“Δεν μετανιώνω. Νιώθω μια μικρή ανακούφιση τώρα γιατί δεν υπάρχει πια το “Μπορώ να κάνω; Δεν μπορώ; Ίσως”. Δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι πια, είπε.

Η Τζένιφερ Άνιστον συμπλήρωσε, επίσης, πως εκτός από τον προσωπικό της πόνο εκείνα τα χρόνια, είχε και τα δημοσιεύματα που την θεωρούσαν “εγωίστρια” και “γυναίκα καριέρας, η οποία δεν ήθελε παιδιά”, ενώ πολλοί έγραφαν πως χώρισε ή ο σύντροφός της την άφησε, επειδή δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. “Ήταν ψέματα, δεν έχω τίποτα να κρύψω πια”, κατέληξε η 53χρονη ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα