Τζόνι Ντεπ: Στη δημοσιότητα βίντεο που “καίει” την Άμπι Χερντ

Τζόνι Ντεπ: Στη δημοσιότητα βίντεο που “καίει” την Άμπι Χερντ
H Άμπερ Χερντ AP

Το βίντεο αυτό δημοσιεύτηκε σε λιγότερο από 24 ώρες από τη στιγμή που η Ενρίκες υποστήριξε στο δικαστήριο ως μάρτυρας ότι η Άμπερ Χερντ δεν της επιτέθηκε ποτέ.

Στη δημοσιότητα νέο βίντεο που ανατρέπει τα όσα ισχυρίστηκε η αδερφή της Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο, όπου κατέθεσε ενόρκως ότι η αδερφή της ουδέποτε άσκησε βία πάνω της.

Η Γουίτνεϊ Ενρίκες στο εν λόγω βίντεο, που προβλήθηκε στο δικαστήριο στο Λονδίνο όπου εκδικάζεται η υπόθεση Τζόνι Ντεπ-Άμπερ Χερντ, έδειχνε τις μελανιές που της προκάλεσε επίθεση της αδερφής της το 2006-2009. 

Το βίντεο αυτό δημοσιεύτηκε σε λιγότερο από 24 ώρες από τη στιγμή που η Ενρίκες υποστήριξε στο δικαστήριο ως μάρτυρας ότι η Άμπερ Χερντ δεν της επιτέθηκε ποτέ, στηρίζοντας πλήρως την αδερφή της. 

Ο δικηγόρος του Ντεπ είπε στο δικαστήριο ότι “εμπιστευτική πηγή” του παρέδωσε το βίντεο μετά την κατάθεση της Ενρίκες στο δικαστήριο, αφού στο βίντεο η κοπέλα περιγράφει τον καβγά των δύο γυναικών και την επίθεση της Χερντ που άφησε την αδερφή της με μώλωπες. 

“Το υλικό αποδεικνύει πως η δεσποινίς Γουίτνεϊ είπε ψέματα χθες” είπε η “πηγή” του Ντεπ.

 Στο βίντεο η Ενρίκες μιλά σε μια ομάδα γυναικών γύρω από μια πισίνα και παραδέχεται τον καυγά με την αδερφή της προσθέτοντας πως έχω ήδη μιλήσει γι’ αυτό, δεν θα μιλήσω περισσότερο”. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα