Τζούλια Αλεξανδράτου: Επιστρέφει και ψάχνει οπερατέρ για ένα 24ωρο

Τζούλια Αλεξανδράτου: Επιστρέφει και ψάχνει οπερατέρ για ένα 24ωρο
Η Τζούλια Αλεξανδράτου NDP PHOTO

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση, με το νέο της reality που όπως λέει η ίδια "θα σπάσει κόκκαλα". Η αγγελία στο Instagram.

Με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση με ένα νέο ριάλιτι που όπως γράφει “θα σπάσει κόκκαλα”. Το μοντέλο μέσω instagram αναζητά ήδη συνεργάτες, και συγκεκριμένα οπερατέρ ο οποίος θα πρέπει να έχει διάθεση για εργασία και πάθος για τη δουλειά του, παράλληλα όμως δεν θα πρέπει να έχει απαιτήσεις για οικονομικές απολαβές.

Αναλυτικά η Τζούλια γράφει:

“Ζητείται έμπειρος οπερατέρ, με πολύ διάθεση για εικοσιτετράωρη συνεργασία. Προκειμένου να συμμετάσχει στην προετοιμασία του νέου μου ριάλιτι, το οποίο θα σπάσει κόκαλα και θα μεταδοθεί στην ελληνική τηλεόραση. Θα πρέπει να έχει διάθεση για εργασία και πάθος για τη δουλειά του. Στείλτε το βιογραφικό σας σε 100 λέξεις. Τα γυρίσματα ξεκινάνε σε λίγες ημέρες. Από την ημέρα των Χριστουγέννων. Η αμοιβή του οπερατέρ θα είναι η συνεργασία του μαζί μου. Δηλαδή, δωρεάν! Μία μεγάλη ευκαιρία σε ένα σπουδαίο τηλεοπτικό προϊόν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα