Βάνα Μπάρμπα για βίλα Ασλάνη: “Δεν βγαίνω. Δεν υπάρχουν τα χρήματα”

Βάνα Μπάρμπα για βίλα Ασλάνη: “Δεν βγαίνω. Δεν υπάρχουν τα χρήματα”
Η Βάνα Μπάρμπα σε νυχτερινή έξοδο NDP Photo

"Δυστυχώς ήταν μια πολύ κακή στιγμή για μας και πολύ κακή επένδυση. Δε μπορούμε ούτε να το συντηρήσουμε, ούτε να το φτιάξουμε γιατί το σπίτι είναι κατεστραμμένο", δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνει η είδηση ότι η Βάνα Μπάρμπα διάψευσε ότι η εγκαταλελειμμένη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο πέρασε στην κατοχή της για ένα διάστημα.

Όπως δήλωσε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, ο κορονοϊός έβαλε “φρένο” στα σχέδιά της για την αξιοποίηση του ακινήτου.

Η Βάνα Μπάρμπα τόνισε πως αρχικά, επειδή ασχολείται με το real estate, μαζί με συνεργάτη της σκέφτηκε να διαχειριστεί το σπίτι του σχεδιαστή που ήταν και φίλος της αγαπημένος, επινοικιάζοντάς το από το δημόσιο.

“Δυστυχώς ήταν μια πολύ κακή στιγμή για μας και πολύ κακή επένδυση. Δε μπορούμε ούτε να το συντηρήσουμε, ούτε να το φτιάξουμε γιατί το σπίτι είναι κατεστραμμένο και σκεφτόμαστε να το γυρίσουμε στο δημόσιο να το πάρει κάποιος άλλος. Δηλαδή δεν βγαίνουμε, δεν μπορούμε, δεν υπάρχουν τα χρήματα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Αυτό το σπίτι το αγαπάμε. Μπορεί να το κρατήσουμε για φέτος επειδή έχουμε κάνει κάποιο συμβόλαιο αλλά από κει και πέρα έχουμε χάσει επαγγελματικά”, είπε.
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα