Στην Βάνα Μπάρμπα η διάσημη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο

Μιχάλης Ασλάνης και Βάνα Μπάρμπα σε Fashion Show
Μιχάλης Ασλάνης και Βάνα Μπάρμπα σε Fashion Show NDP PHOTO AGENCY

Η Βάνα Μπάρμπα θα έχει στην κατοχή της για τα επόμενα περίπου 10 χρόνια, τη διάσημη έπαυλη του σχεδιαστή μόδας και παλιού της φίλου Μιχάλη Ασλάνη, στη Μύκονο.

Στα χέρια της Βάνας Μπάρμπα πέρασε η διάσημη έπαυλη στην περιοχή Κανάλια στη Μύκονο του σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Ασλάνη, ο οποίος αυτοκτόνησε τον Αύγουστο του 2013.

UPDATE: Διευκρινίσεις από τη Βάνα μπάρμπα: "Δεν μπορώ να κρατήσω τη βίλα"

Η γνωστή ηθοποιός θα έχει στην κατοχή της για περίπου 10 χρόνια τη βίλα του σχεδιαστή και παλιού φίλου της στο Νησί των Ανέμων, όπου και σκοπεύει να εγκατασταθεί το επόμενο διάστημα.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το "Μεσημέρι με τον Λιάγκα", όπου συνεργάτης της εκπομπής αποκάλυψε:

"Την συνάντησα τυχαία τις μέρες του Πάσχα. Ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για Μύκονο. Η Βάνα είχε και παλιά σπίτι στη Μύκονο στο Santa Marina, το οποίο είχε πουλήσει σε πολύ καλή τιμή, προ κρίσης. Έχει περάσει, λοιπόν, στα χέρια της, μετά από πολύπλοκες διαδικασίες γιατί ανήκε στο κράτος, το σπίτι του καλού της φίλου Μιχάλη Ασλάνη. Θα το έχει για κάποια χρόνια, για μια δεκαετία νομίζω. Θέλει και να μείνει και να το εκμεταλλευτεί, όπως κάνουν οι περισσότεροι που έχουν σπίτια στη Μύκονο. Έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες εργασίες, γιατί το σπίτι ήταν σε μια κατάσταση εγκατάλειψης. Θα περάσει όλο της το καλοκαίρι εκεί η Βάνα Μπάρμπα, τρεις μήνες".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μύκονος, μόδα
SHARE:

24Media Network