Βάνα Μπάρμπα: Το σεξ δεν με αφορά πια

Βάνα Μπάρμπα
Βάνα Μπάρμπα PANORAMA PRESS

"Η ζωή μου είναι ένα μεγάλο δίλημμα. Να σηκώσω το στήθος μου που έχει πέσει ή να δεχτώ τη φθορά του χρόνου; Να αφήσω τα μαλλιά μου άσπρα ή να τα βάψω;", ανέφερε σε συνέντευξή της.

Η Βάνα Μπάρμπα φωτογραφήθηκε στο σπίτι της και έδωσε μια προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, μιλώντας για τον εαυτό της, για το σεξ, αλλά και για το "Power of Love", το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ που διχάζει.

Στη συνέντευξή της, μεταξύ άλλων, αναφέρει πως το σεξ δεν την αφορά από τότε που έκανε την κόρη της, Φαίδρα, ενώ θα μπορούσε, όπως είπε, να έχει σχέση με έναν άντρα, στον οποίο θα επέτρεπε να έχει ερωτικές επαφές με άλλες γυναίκες και εκείνη θα είχε την αγκαλιά του. Επίσης, πρόσθεσε πως θα μπορούσε να είναι και με έναν ομοφυλόφιλο, με τον οποίον θα ταξίδευαν μαζί και θα είχαν τρυφερότητα.

"Το τσίρκο Medrano του Power of Love δεν παράγει τίποτα άλλο παρά μόνο Ελληνίδες Καρντάσιαν, το θεωρώ ανυπόφορο και εξοργιστικό. Θέλω το παιδί μου να είναι Ελληνόπουλο, όχι Καρντασιανόπουλο. Εξαιρείται σε όλο αυτό η αναφορά της Μαρίας Μπακοδήμου, που αποδεικνύει πως ένας καλός επαγγελματίας, όπου και να τον βάλεις, μπορεί να επιβιώσει με αξιοπρέπεια", ανέφερε σχετικά με το αμφιλεγόμενο ριάλιτι αγάπης "Power of Love".

Ακόμη, σε ερώτηση που της έκαναν αν θα την ενδιέφερε να κατέβει ευρωβουλευτής, απάντησε ότι το σκέφτεται και ότι πιστεύει πως θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στο κομμάτι του πολιτισμού, ενώ εξέφρασε και μια ανησυχία της: "Η ζωή μου είναι ένα μεγάλο δίλημμα. Να σηκώσω το στήθος μου που έχει πέσει ή να δεχτώ τη φθορά του χρόνου; Να αφήσω τα μαλλιά μου άσπρα ή να τα βάψω;", ανέφερε χαρακτηριστικά.

SHARE:

24Media Network