Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Γκαγκάκη – Πέθανε ο πατέρας της

Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Γκαγκάκη – Πέθανε ο πατέρας της
Η Κατερίνα Γκαγκάκη NDP PHOTO AGENCY

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Κατερίνας Γκαγκάκη σε ηλικία 83 ετών. Το συγκινητικό αντίο της μέσω Instagram και οι φόβοι που εξέφραζε πριν από μέρες για τον κορονοϊό.

Δύσκολες στιγμές για τη γνωστή μάνατζερ και παρουσιάστρια Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία έχασε τον πατέρα της σε ηλικία 83 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε η ίδια γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανήρτησε μια φωτογραφία με τη γάτα της επάνω στο κρεβάτι και έγραψε χαρακτηριστικά: “Μην τον περιμένεις. Δεν θα γυρίσει πια. Αντίο Μπαμπά μου”.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη δέχτηκε δεκάδες σχόλια συμπαράστασης και μηνύματα αγάπης, με πολλούς από τους διαδικτυακούς της φίλους να της εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους και να της δίνουν δύναμη και κουράγιο να αντέξει τις δύσκολες στιγμές του πένθους.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε μιλήσει πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και είχε δηλώσει πως δεν επισκέπτεται τον πατέρα της αυτή την περίοδο, ώστε να τον προστατεύσει από τον κορονοϊό και να μην τον θέσει σε κίνδυνο, ενώ ανέφερε πως υπάρχει άνθρωπος που τον φροντίζει.

“Αναρωτιέμαι αν οι άνθρωποι αυτής της ηλικίας φοβούνται τόσο πολύ όσο εμείς. Μου είπε να μην ανησυχώ και να μην φοβάμαι, γιατί εκείνος είναι εδώ και όλα θα πάνε καλά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην εκπομπή “Happy Day”, επίσης, πριν από λίγες μέρες, είχε εκφράσει τους φόβους της για τον κορονοϊό και τον πατέρα της, λέγοντας:

“Είναι η πρώτη φορά που αρχίζω να σκέφτομαι και να προετοιμάζομαι για κάθε τύπου σενάριο. Είναι ένας άνθρωπος πολύ επιβαρυμένος αλλά μου φαίνεται και αδιανόητο να συμβεί κάτι κακό από έναν τέτοιο αόρατο εχθρό. Μιλάμε γύρω στις 20 φορές την ημέρα. Ο μπαμπάς μου δεν φοβάται, εγώ φοβάμαι και φοβάμαι πάρα πολύ παρά το γεγονός πως σε αυτή τη φάση ζωής τα έχω σκεφτεί όλα και είμαι προετοιμασμένη για όλα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version