Βικτόρια Χίσλοπ: "Όταν οδηγώ βρίζω ως Ελληνίδα, στην Αγγλία νιώθω ξένη"

Η Βικτόρια Χίσλοπ
Η Βικτόρια Χίσλοπ GLOMEX

Η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ δήλωσε πως η Ελλάδα είναι πλέον η πατρίδα της και πως νιώθει περισσότερο Ελληνίδα, παρά Βρετανίδα. 

Η Βικτόρια Χίσλοπ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στουντιο 4" το μεσημέρι της Παρασκευής (24/09), με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς "Καρτ Ποστάλ" στην ΕΡΤ, η οποία βασίζεται σε βιβλία της.

Υπενθυμίζεται, ότι η Βικτόρια Χίσλοπ στις 17 Ιουλίου του 2020, έλαβε τιμητικά την ελληνική υπηκοότητα, από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά από Προεδρικό Διάταγμα.

Η συγγραφέας δήλωσε πως η Ελλάδα είναι πλέον η πατρίδα και το σπίτι της και πως νιώθει περισσότερο Ελληνίδα, παρά Βρετανίδα.

"Είμαι Ελληνίδα, εδώ είναι το σπίτι μου. Ήρθα στην Ελλάδα πρώτη φορά στα 17 με τη μητέρα μου και την αδερφή μου. Αλλάζει συνέχεια η σχέση μου με την Ελλάδα. Δεν υπάρχουν πράγματα που δεν μου αρέσουν στην Ελλάδα. Εμένα μου έκανε κάτι η Ελλάδα, στην αδερφή μου δεν συνέβη το ίδιο", είπε μεταξύ άλλων η επιτυχημένη συγγραφέας.

"Οι Έλληνες δεν μοιάζουν καθόλου με τους Άγγλους. Οι Έλληνες είναι πιο ενθουσιώδεις πιο ανοιχτοί", συνέχισε, τονίζοντας πως πλέον στην Αγγλία αισθάνεται ξένη.

"Βρίζω κι εγώ όταν οδηγώ, σαν τους Έλληνες. Μιλάω πολύ άσχημα", κατέληξε η ίδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΕΡΤ
SHARE:

24Media Network