Καγιά για GNTM: “Δεν ξέρω αν είναι απώλεια που θα λείπουν Σκουλός, Μπράτης και Ζενεβιέβ”

Καγιά για GNTM: “Δεν ξέρω αν είναι απώλεια που θα λείπουν Σκουλός, Μπράτης και Ζενεβιέβ”
Η Βίκυ Καγιά papadakispress

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για την επιστροφή της στο GNTM, αλλά και για τις αλλαγές που θα δούμε στο ριάλιτι μοντέλων. Τα σχόλιά της για το παλιό ρόστερ του σόου.

Η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στον νέο κύκλο του GNTM είναι γεγονός και από όπως φαίνεται το επιτυχημένο μοντέλο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ριάλιτι του Star.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε η Βίκυ Καγιά το πρωί του Σαββάτου, η οποία απάντησε στις αιχμές της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, αλλά και στο ποιος κριτής θα της λείψει περισσότερο από το παλιό ρόστερ του GNTM.

Η ίδια μίλησε για την επιστροφή της στο GNTM, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που την έκαναν να επιστρέψει στο ριάλιτι μόδας, τονίζοντας: «Με το Star έχω υπέροχη σχέση. Όταν κάναμε τα ραντεβού φέτος και ήθελαν να επιστρέψει το GNTM μού ζήτησαν να επιστρέψω για να το στηρίξω. Μου περιέγραψαν ένα φρέσκο προϊόν. Επιστρέφω γιατί μου το ζήτησαν και το θεωρώ υποχρέωσή μου να το κάνω. Με ιντριγκάρει το γεγονός ότι θα είναι κάτι εντελώς καινούργιο».

«Έχουμε ανοίξει την ψαλίδα της ηλικίας, γιατί η ψαλίδα έχει ανοίξει παγκοσμίως», πρόσθεσε.

Σχετικά με την απομάκρυνση της προηγούμενης ομάδας του GNTM, η ίδια δήλωσε: «Εγώ επιστρέφοντας δεν είπα ότι πρέπει να αλλάξει η ομάδα. Το κανάλι πήρε αυτή την απόφαση».

«Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές η Ισμήνη, έχω εξαιρετική σχέση μαζί της, είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και μου είχε πει ότι είχε χαρεί που θα είμαστε μαζί», σημείωσε η παρουσιάστρια.

«Απώλεια δεν ξέρω αν είναι που θα λείπουν φέτος Σκουλός, Μπράτης και Ζενεβιέβ από το project. Θα υπάρχει κάποιος σκοπός. Παραπάνω θα μου λείψει ο Άγγελος Μπράτης. Ο Γιώργος Καράβας παραμένει και η οδηγία είναι να βρίσκεται στη θέση του κριτή», κατέληξε η ίδια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα