Βίκυ Κάβουρα: Υπάρχει η φήμη ότι είμαι αντροχωρίστρα χωρίς να ισχύει

Βίκυ Κάβουρα: Υπάρχει η φήμη ότι είμαι αντροχωρίστρα χωρίς να ισχύει
H Βίκυ Κάβουρα σε θεατρική πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 www.ndpphoto.gr

Η ηθοποιός μίλησε για την φημολογία που την έφερε σε δύσκολη θέση, καθώς την ήθελε να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Ηλιάδη - Γκέντσογλου.

Για τα όσα της έχουν χρεώσει σχετικά με τις ερωτικές της σχέσεις μίλησε, μεταξύ άλλων, η Βίκυ Κάβουρα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι αντροχωρίστρα, όπως πολλοί την χαρακτηρίζουν.

Η ηθοποιός, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αναφέρθηκε σε όλη τη φημολογία που την έφερε σε δύσκολη θέση, καθώς την ήθελε να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου.

“Όχι μόνο δεν είμαι αντροχωρίστρα αλλά είμαι και πολύ καλή με τις γυναίκες. Ποτέ δεν θα γινόμουν αντροχωρίστρα, δεν το έχω αυτό. Πήρα μία φήμη που δεν ισχύει. Αυτό με πόνεσε. Ήταν τελείως όχι εγώ” απάντησε.

Αναφέρθηκε και στον νυν σύντροφό της, που είναι πολιτικός μηχανικός: “Δεν το ‘χω να με φροντίζουν οι σύντροφοί μου, θέλω να είμαι ανεξάρτητη, τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά σου. Δεν θα ακουμπήσω ποτέ σε άντρα. Γιατί τι άλλαξε τώρα; Θέλω να δίνω αλλά δεν έχω ανάγκη να ζητάω, είμαι περήφανη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα