Βίντεο: Ο Σάκης Ρουβάς χορεύει πεντοζάλι στη Νέα Υόρκη

Βίντεο: Ο Σάκης Ρουβάς χορεύει πεντοζάλι στη Νέα Υόρκη
INSTAGRAM

Εδώ και χρόνια, ο Σάκης Ρουβάς ενθουσιάζει το κοινό του - μεταξύ άλλων - και για τις χορευτικές του ικανότητες. Αυτή τη φορά ο δημοφιλής τραγουδιστής μας έδειξε το ταλέντο του και σε ένα διαφορετικό είδος χορού από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει: Το πεντοζάλι

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο Hellenic Classical Chartet School στη Νέα Υόρκη, όπου έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής, ο Σάκης Ρουβάς χόρεψε ένα πεντοζάλι και το σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο Instagram έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ.

Ο δημοφιλής Έλληνας σταρ επισκέφθηκε το σχολείο λίγες ώρες πριν από το 5ο Ετήσιο Δείπνο που διοργανώνει η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative), στο οποίο του ανατέθηκε ο ρόλος του Master of Ceremonies για φέτος.

Κάνοντας μία μικρή "προθέρμανση" πριν από την live εμφάνισή του, δεν αρνήθηκε στους νεαρούς φαν του ένα χορό μαζί τους, μετά την αποθεωτική υποδοχή που του επεφύλαξαν.

Στο συγκεκριμένο σχολείο διδάσκεται η ελληνική γλώσσα και κουλτούρα, σε μαθητές διαφορετικών εθνικοτήτων και πολιτισμών. Για το λόγο αυτό, ο Σάκης Ρουβάς δεν αρνήθηκε να χορέψει έναν παραδοσιακό χορό με τους μαθητές. Αλλωστε είναι γνωστή η αγάπη που έχει για το συγκεκριμένο είδος χορών.

SHARE: