Ξεσπά η Κατερίνα Λιόλιου για το Ντουμπάι: “Δεν μπορώ να ακούω άλλα ψέματα”

Ξεσπά η Κατερίνα Λιόλιου για το Ντουμπάι: “Δεν μπορώ να ακούω άλλα ψέματα”
Κατερίνα Λιόλιου Instagram / @katerinalioliouofficial

Επέστρεψε από το Ντουμπάι, όπου είχε βρεθεί με τον Πέτρο Κωστόπουλο τις μέρες της Πρωτοχρονιάς, η Κατερίνα Λιόλιου. Η ενόχλησή της και οι αναρτήσεις στο Instagram.

Ξέσπασε η Κατερίνα Λιόλιου μετά την επιστροφή της από το Ντουμπάι, κάνοντας δύο αναρτήσεις σε stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν ανάμεσα στους Έλληνες σελέμπριτι που ταξίδεψαν πρόσφατα στη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων όπου δεν τηρούνταν τα μέτρα κατά του κορονοϊού για να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων.

Παράλληλα, την ίδια περίοδο έγινε γνωστή η σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, καθώς ήταν μαζί στο Ντουμπάι, ενώ θεάθηκαν να διασκεδάζουν στο Nammos Dubai.

Η Κατερίνα Λιόλιου έκανε λόγο για ψέματα και χαζομάρες στα stories της, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να ακούει αυτά που λέγονται τις τελευταίες μέρες και πως η προσοχή της είναι στραμμένη στο νέο της τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε.

“Δεν μπορώ να ακούω άλλα ψέματα και άλλες χαζομάρες. Please. Stay cool”, έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση και έπειτα επανήλθε γράφοντας:

“Όλη η ενέργειά μου πηγαίνει στο νέο μου τραγούδι που έχω ετοιμάσει εδώ και μήνες για σας με την ομάδα μου! Είμαι πολύ περήφανη για αυτή τη δουλειά αφού έχουμε περάσει άπειρες ώρες στο στούντιο για να σας δώσω να ακούσετε κάτι πραγματικά πολύ όμορφο. Μουσική… αυτό που κάνω και το μόνο που με ενδιαφέρει. Έρχεται σύντομα… Σας αγαπώ πολύ”.

Instagram / @katerinalioliouofficial

Instagram / @katerinalioliouofficial

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα