Ξέσπασμα Μαρινέλλας: Αν το Survivor είναι ξεφτίλα, το Power of Love είναι πρόστυχο!

Ξέσπασμα Μαρινέλλας: Αν το Survivor είναι ξεφτίλα, το Power of Love είναι πρόστυχο!
Μαρινέλλα Eurokinissi

Ξέσπασε κατά των δύο επιτυχημένων ριάλιτι του ΣΚΑΙ η αγαπημένα τραγουδίστρια Μαρινέλλα, κάνοντας λόγο για ντροπή, ξεφτίλα και χυδαιότητα.

Τα πυρά της κατά του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, και του ριάλιτι αγάπης, Power of Love, που παίζονται στον ΣΚΑΙ, εξαπέλυσε η καταξιωμένη τραγουδίστρια Μαρινέλλα,.

Η αγαπημένη αοιδός,σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Real News, δεν δίστασε να μιλήσει με σκληρά λόγια για τα δύο επιτυχημένα ριάλιτι σε παραγωγή της Acun Media, αναφερόμενη όχι μόνο στο κοινό που τα παρακολουθεί, αλλά και στα άτομα που συμμετέχουν στα τηλεοπτικά αυτά προγράμματα.

Συγκεκριμένα, σχετικά με το Survivor ανέφερε: 

Κατ’ αρχάς δεν το βλέπω. Το είδα στα πεταχτά και το βρίσκω απαίσιο, φρικτό! Ξεφτιλίζονται οι περισσότεροι παίκτες για να γίνουν φίρμες και να περάσουν μετά στην υποκριτική ή στην παρουσίαση εκπομπών. Γυρνάνε με τα μπικίνι τους, τους κοιλιακούς τους, μήπως και τους τσιμπήσουν και χωθούν κάπου. Ξεφτίλα δεν είναι αυτό”;

Όσον αφορά στο ριάλιτι αγάπης, το Power of Love, είπε χαρακτηριστικά: 

“Αν το άλλο είναι ξεφτίλα, αυτό είναι πρόστυχο! Δεν ντρέπονται ήθελα να ‘ξερα; Δεν έχουν γονείς να τα μαζέψουν αυτά τα παιδιά; Ντρέπεσαι και να το δεις αυτό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα