Ζαραλίκος: Η αποκάλυψη για τους “Απαράδεκτους” 30 χρόνια μετά

Ζαραλίκος: Η αποκάλυψη για τους “Απαράδεκτους” 30 χρόνια μετά
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο The 2Night Show Glomex

Για το πώς έγινε ηθοποιός, για την καριέρα του και για τους "Απαράδεκτους" όπου είχε παίξει, μίλησε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο "The 2Night Show".

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο “The 2Night Show” στον ΑΝΤ1 τον Χριστόφορο Ζαραλίκο. Ο γνωστός κωμικός εξομολογήθηκε πως αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, λόγω… έρωτα, μίλησε για την καριέρα του, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για τη συμμετοχή του στους “Απαράδεκτους”.

Όταν ήμουν στον στρατό, είχα μια κοπέλα, ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Μου έλεγε ότι ήμουν καλλιτέχνης, έτσι μου μπήκε η ιδέα να γίνω ηθοποιός. Άρχισε να μου δίνει βιβλία, ήταν πολύ θεατρόφιλη, άρχισα να διαβάζω, κόλλησα, μ’ άρεσε. Ένας παιδικός μου φίλος ήταν τότε φοιτητής στο Θέατρο Τέχνης και του ζήτησα βοήθεια για να μπω. Μου λέει “Πώς κι έτσι εσύ;” και του λέω “Ε μου έσκασε τώρα αυτό”. Το μόνο που τον ρώτησα είναι αν έχει μέσο και μου είπε όχι! Δεν ήθελα να υπάρχει μέσο. Ήμουν πολύ ευτυχισμένος, γιατί έδωσαν 300 περίπου φοιτητές στη σειρά μου και πέρασαν 11-12. Όταν μου το είπαν, σχεδόν λιποθύμησα, κρεμόταν το ακουστικό”.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αναφέρθηκε και στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά “Απαράδεκτοι”. Όπως είπε:

“Ο ρόλος είχε γραφτεί για τον Κώστα Ευρυπιώτη και κάτι του έτυχε και δεν μπορούσε να πάει και μου είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου να πάω να κάνω το ρόλο. Δεν είχα κάτσει ποτέ μου μπροστά σε κάμερα, της λέω “Δήμητρα, θα φάω ντομάτες” και μου λέει θα μιλάς όπως μιλάς στη γειτονιά σου. Πήγα, είχα πολύ άγχος. Τα παιδιά, οι κομπάρσοι στο γύρισμα, ήταν πραγματικά από την πλατεία Εξαρχείων, δεν ήταν δηλαδή επαγγελματίες κομπάρσοι. Από το άγχος μου είχαμε πλακωθεί στις μπύρες, στο μισό επεισόδιο ήμασταν πιωμένοι κανονικά. Και στη σκηνή που παίζουμε μακριά γαϊδούρα με τον Βλάση Μπονάτσο και αυτά που λέγαμε ότι “παίρνω τον έτσι, παίρνω το κοτέτσι”, αυτά δεν υπήρχαν πουθενά γραμμένα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα