Χατζηδάκης: "Δεν μιλάμε για ληγμένα τρόφιμα"

Δηλώσεις του Υπ. Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη και του Υφυπ. Θανάση Σκορδά, για τα συστήματα εισροών εκροών στα πρατήρια υγρών καυσίμων, Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Δηλώσεις του Υπ. Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη και του Υφυπ. Θανάση Σκορδά, για τα συστήματα εισροών εκροών στα πρατήρια υγρών καυσίμων, Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, για τα τρόφιμα, στα οποία αναγράφεται "ανάλωση κατά προτίμηση πριν από" και διατίθενται στα super market

"Δεν μιλάμε για ληγμένα τρόφιμα", ξεκαθάρισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, αναφερόμενος στα τρόφιμα, τα οποία διατίθενται από τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου.

Σε δηλώσεις του στον Ant1, ο κ. Χατζηδάκης υπογράμμισε, πως δεν κινδυνεύει σε καμία περίπτωση η δημόσια υγεία.

"Ξεκαθαρίζω ότι δε μιλάμε για ληγμένα τρόφιμα. Δε μιλάμε σε καμία περίπτωση για τρόφιμα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την υγεία. Μιλάμε για τρόφιμα στα οποία αναφέρεται επάνω "ανάλωση κατά προτίμηση πριν από”. Για όλα αυτά έχουμε θετική γνωμοδότηση του ΕΦΕΤ από τις 4 Οκτωβρίου του 2012".

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε "σχολιαστές της δεκάρας" που δημιουργούν εντυπώσεις κάνοντας σχόλια για πρωτοφανείς συνήθειες στην αγορά.

SHARE:

24Media Network