Δέντρο από κουτιά γάλακτος για άπορους πολίτες

Δέντρο από κουτιά γάλακτος για άπορους πολίτες
Οι "Γιατροί του Κόσμου", σε συνεργασία με τους atenistas, έστησαν ένα δέντρο με γάλατα στον πεζόδρομο απέναντι από την Πλατεία Κοραή, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011. (EUROKINISSI // ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Με πρωτοβουλία των Γιατρών του Κόσμου, των Atenistas και κυρίως τη συμμετοχή των πολιτών, στήθηκε στα Προπύλαια ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από κουτιά γάλα, για όσους έχουν ανάγκη

Χθες Τρίτη, πραγματοποιήθηκε στα Προπύλαια μία κίνηση συμπαράστασης από τους Γιατρούς του Κόσμου, τους Atenistas και εθελοντές, που συμμετείχαν για να βοηθήσουν πολίτες, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Την αφορμή έδωσε ένα παιδί μεταναστών, που βρέθηκε στο πολυϊατρείο των Γιατρών και εξέφρασε την επιθυμία να του φέρει ο Άγιος Βασίλης ένα ποτήρι γάλα.

Η ευχή του κινητοποίησε τους Γιατρούς, που φρόντισαν να πάρει “σάρκα και οστά”.

Τους τελευταίους δύο μήνες, οι Γιατροί του Κόσμου μαζεύουν τρόφιμα και φάρμακα και χθες, πολίτες έσπευσαν στα Προπύλαια, για να δώσουν κουτιά γάλακτος, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά.

Το περίπτερο θα είναι ανοιχτό καθημερινά από το πρωί έως το βράδυ και μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεές μπορείτε να επισκεφτείτε τους Γιατρούς του Κόσμου, στην οδό Σαπφούς 12, στην Πλατεία Κουμουνδούρου (Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-17:00).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα