Διαγωνισμός: Κέρδισε πετσέτες θαλάσσης και φακελάκια Nestea

Διαγωνισμός: Κέρδισε πετσέτες θαλάσσης και φακελάκια Nestea

Τι καλύτερο από ένα στιγμιαίο ρόφημα τσαγιού NESTEA με μόλις 17 θερμίδες; Το NEWS 247 δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να κερδίσουν 5 πετσέτες θαλάσσης και 10 φακελάκια Nestea

Ανακαλύψτε όλη την δροσιά που κρύβεται μέσα σε ένα φακελάκι NESTEA, στη νέα συσκευασία των 30g. Ετοιμάστε γρήγορα και απλά στο σπίτι το στιγμιαίο ρόφημα τσαγιού NESTEA στις δύο υπέροχες γεύσεις, λεμόνι και ροδάκινο, για απόλαυση στη στιγμή!

Για να αποκτήσεις τόσο τα φακελάκια NESTEA όσο και την πετσέτα θαλάσσης δεν έχεις παρά να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό μας.

O διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου!

Πάρε μέρος με όσους περισσοτέρους τρόπους μπορείς!


Το στιγμιαίο ρόφημα τσαγιού NESTEA, τονώνει τον οργανισμό, προσφέροντας ευεξία και αναζωογόνηση! Ένα φακελάκι 30g αρκεί για να απολαύσει η παρέα, 6 δροσιστικά ποτήρια NESTEA, με μόλις 17 θερμίδες ανά 250 ml.

Η εύκολη και οικονομική επιλογή που θα γίνει η αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια όλης της οικογένειας! Στιγμιαίο τσάι NESTEA, για απόλαυση χωρίς τύψεις, με τις αγαπημένες γεύσεις, ροδάκινο και λεμόνι! Ένα παγωμένο ποτήρι τσάι NESTEA αρκεί για να σας προσφέρει την ευχαρίστηση που ζητάτε, με μόλις 17 θερμίδες. Για αυτό, ετοιμάστε από το πρωί ένα παγωμένο τσάι στο λεπτό και δροσιστείτε όπου και αν βρίσκεστε.

Δροσιά όλη την ημέρα, απλά με ένα φακελάκι NESTEA 30g!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα