Διαγωνισμός NEWS 247: Κερδίστε ένα Nokia X DS από τα καταστήματα Wind

Διαγωνισμός NEWS 247: Κερδίστε ένα Nokia X DS από τα καταστήματα Wind

Τα καταστήματα Wind και το NEWS 247 σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Nokia X DS. Μπείτε στο διαγωνισμό, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και βάλτε υποψηφιότητα για το εντυπωσιακό κινητό τηλέφωνο !

Τα καταστήματα WIND υποδέχονται το Nokia X DS, το πρώτο Nokia που υποστηρίζει εφαρμογές Android™ παράλληλα με τις πλέον δημοφιλείς υπηρεσίες της Microsoft. Και όλα αυτά μέσα από τη μοναδική εμπειρία του Fastlane, που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προσαρμόσει τη συσκευή του στις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις.

Ειδικότερα, το Fastlane συγκεντρώνει τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που ο χρήστης χρησιμοποιεί συχνά, την αγαπημένη του μουσική και τις πιο πρόσφατες δραστηριότητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ένα σημείο. Αυτό είναι το Fastlane!

Το Nokia X ξεχωρίζει και για την εντυπωσιακή οθόνη 4 ιντσών που διαθέτει, τη μοναδική ποιότητα εικόνας χάρη στη τεχνολογία IPS αλλά και το υπέροχο λεπτό προφίλ του. Το Nokia X, όμως, δεν είναι απλά όμορφο. Είναι και απίστευτα ανθεκτικό. Χάρη στην προστασία της οθόνης από τις γρατσουνιές και στη δυνατότητα αλλαγής καλυμμάτων, το τηλέφωνό σας μπορεί να αντεπεξέρχεται σε όλες τις δυσκολίες και να διατηρεί την εμφάνισή του αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου.

Στα πλεονεκτήματα του Nokia X συγκαταλέγονται η χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας, οι δωρεάν χάρτες και πλοήγηση με τα HERE Maps & HERE Drive, η μεγάλη γκάμα χρωμάτων - πράσινο, κόκκινο, κίτρινο, λευκό και μαύρο – αλλά και η εξαιρετικά προσιτή τιμή του στα 129€ ή δωρεάν με το απόλυτο συμβόλαιο W

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που βλέπετε παρακάτω μέχρι τις 24 Μαΐου,  οπότε και τελειώνει ο διαγωνισμός.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Nokia X DS

*Εφαρμογές Android από το κατάστημα της Nokia και άλλα καταστήματα εφαρμογών

*Οθόνη LCD IPS 4 ιντσών

*2πύρηνος επεξεργαστής 1GHz

*Δύο κάρτες SIM

*Εσωτερική μνήμη 4GB και RAM 512MB

*Κάμερα 3MP

*Εφαρμογές από το κατάστημα της Nokia και άλλα καταστήματα εφαρμογών

SHARE:

24Media Network