Το News247.gr και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σας κάνουν δώρο ένα SAMSUNG Galaxy S21+ 5G

Το News247.gr και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σας κάνουν δώρο ένα SAMSUNG Galaxy S21+ 5G

Το κορυφαίο Smartphone SAMSUNG Galaxy S21+ 5G, αξίας 1.099€, στα 128GB, σε μαύρο χρώμα, προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του News247.gr ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Τα smartphones έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Αποτελούν, πλέον, τον ‘σύμμαχο’ στην καθημερινότητά μας και σε αυτά συγκεντρώνεται η περισσότερη (αν όχι όλη) η πληροφορία που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας, από την πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετη.

Το News247.gr, σε συνεργασία με τον ΓΕΡΜΑΝΟ, κάνουν δώρο σε έναν τυχερό αναγνώστη το κορυφαίο Smartphone SAMSUNG Galaxy S21+ 5G, αξίας 1.099€, στα 128GB, σε μαύρο χρώμα.

Εξοπλισμένο με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Exynos 2100, το ταχύτερο chip σε Galaxy, το SAMSUNG Galaxy S21+ διαθέτει Dynamic AMOLED 2X οθόνη 6.7’’, υψηλής ευκρίνειας, με άκρως ρεαλιστικά χρώματα. Έχει κάμερα 64MP υψηλής ανάλυσης για φωτεινές φωτογραφίες, γεμάτες λεπτομέρεια, ακόμα και τη νύχτα. Επιτρέπει τη γρήγορη περικοπή της φωτογραφίας χωρίς να χάνονται οι λεπτομέρειες, διαθέτει αισθητήρα Bright Night, ενώ υποστηρίζει και τη λειτουργία πορτρέτου επαγγελματικού επιπέδου μέσω ΑΙ (Artificial Intelligence).

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι και το βίντεο ανάλυσης έως 8K κινηματογραφικού επιπέδου, που αποτελεί την υψηλότερη ανάλυση βίντεο σε Smartphone. Είναι κατασκευασμένο με premium υλικά και με το πιο ανθεκτικό γυαλί σε Galaxy (25% πιο στιβαρό, 2 φορές πιο ανθεκτικό σε γρατζουνιές), με μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα και δυνατότητα υπερταχείας φόρτισης.

Το νέο μοντέλο της SAMSUNG είναι 5G, πιστοποιημένο στο δίκτυο COSMOTE, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν την εμπειρία και τις απεριόριστες δυνατότητες του δικτύου 5ης γενιάς, που πρώτη έφερε στην Ελλάδα η COSMOTE. Στο δίκτυο COSMOTE 5G έχουν πρόσβαση όλοι οι συνδρομητές COSMOTE, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, και είναι ήδη διαθέσιμο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη κι άλλες πόλεις στην Ελλάδα, ενώ σε συγκεκριμένες περιοχές οι μέγιστες ταχύτητες ξεπερνούν το 1Gbps. H πληθυσμιακή του κάλυψη αναμένεται να ξεπεράσει το 50% έως το τέλος του 2021.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να γίνει δικό σου το SAMSUNG Galaxy S21+ είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 25/2 και ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά την ίδια μέρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα