Εβδομάδα ταλαιπωρίας

HAm???  ???? ??????????h?? ? 24????? ??????? ? ?? ?? ??????????11.00 ?????.00.//  ??C?.(EUROKINISSI-????KU)
HAm??? ???? ??????????h?? ? 24????? ??????? ? ?? ?? ??????????11.00 ?????.00.// ??C?.(EUROKINISSI-????KU) EUROKINISSI

Οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ και ΗΣΑΠ, όπως αναμενόταν ακολούθησαν τους συναδέλφους τους στα λεωφορεία, εξαγγέλλοντας κινητοποιήσεις. Δείτε πώς διαμορφώνεται το απεργιακό πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας

Συνεχίζεται ο γολγοθάς για το επιβατικό κοινό, καθώς στο χορό των κινητοποιήσεων αυτή την  εβδομάδα εκτός από τα  λεωφορεία, τρόλεϊ μπαίνει και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος.

Οι εργαζόμενοι σε μετρό και τραμ δεν έχουν λάβει ακόμη αποφάσεις για νέες κινητοποιήσεις, ωστόσο τη Δευτέρα συνεδριάζουν οι συνδικαλιστές από όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς προκειμένου να επανεκτιμήσουν την κατάσταση.

ADVERTISING

Τη Δευτέρα, ακινητοποιημένα θα μείνουν από τις 11 το πρωί έως τις 4:30 το μεσημέρι τα αστικά λεωφορεία και από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα τα τρόλεϊ.

Οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας τις ίδιες ώρες και την Τρίτη, ενώ ακινητοποιημένοι από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα θα μείνουν και οι συρμοί του ΗΣΑΠ.

Τρόλεϊ και λεωφορεία προσανατολίζονται να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης, ενώ ο ΗΣΑΠ θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, ώστε να μπορέσουν να μετακινηθούν όσοι θα συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια.

SHARE:

24Media Network