Δίωξη στη Τζούλια Αλεξανδράτου

Δίωξη στη Τζούλια Αλεξανδράτου

Για κακούργημα κατηγορείται η Τζούλια Αλεξανδράτου, σχετικά με τη συμμετοχή της σε ροζ ταινία. Τι αποκάλυψε η έρευνα του εισαγγελέα για την αμοιβή της. Η κατάθεση που καίει την πορνοστάρ (Vid)

Σε νέες περιπέτειες μπλέκει η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς ο εισαγγελέας του ΣΔΟΕ, άσκησε ποινική δίωξη εναντίον της σε βαθμό κακουργήματος.

Κατηγορείται ότι απέκρυψε την αμοιβή της για τη συμμετοχή της στο γνωστό ροζ DVD, με αποτέλεσμα να κινηθεί διαδικασία σε βάρος της από τον αρμόδιο εισαγγελέα, Χαρ. Τζώνη. Την υπόθεση θα αναλάβει ανακριτής.

Μετά από πολύμηνη έρευνα του εισαγγελέα, διαπιστώθηκε ψευδής βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος, σχετικά με τους ισχυρισμούς της πορνοστάρ.

Για το επίμαχο DVD, που είχε γυριστεί από την εταιρεία “Σειρήνα”, η Τζούλια Αλεξανδράτου, όταν είχε κληθεί από το ΣΔΟΕ, είχε καταθέσει ότι δεν ήταν εμπορικό προϊόν,

Είχε δηλώσει ότι επρόκειτο για προσωπικές της στιγμές που διέρρευσαν από πρώην σύντροφό της. Επίσης είχε καταθέσει, πως δεν υπήρχε κανένα συμφωνητικό και ότι δεν είχε εισπράξει αμοιβή.

Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας “Σειρήνα”, Δημήτρης Σειρηνάκης, ωστόσο όταν κλήθηκε στο ΣΔΟΕ, προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό με την Τζούλια Αλεξανδράτου, βάσει του οποίου η προβλεπόμενη αμοιβή της ήταν 150.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα