"Δώρο" από τη θάλασσα στη Λέσβο. Ξεβράστηκε ξυλεία αξίας 600.000€

"Δώρο" από τη θάλασσα στη Λέσβο. Ξεβράστηκε ξυλεία αξίας 600.000€

Τόνοι ξυλείας ξεβράστηκαν στις ακτές της Λέσβου, με την προέλευση να είναι, μέχρι στιγμής, άγνωστη. "Φουλ δουλειά" για τους κατοίκους, οι οποίοι έσπευσαν να πάρουν το μερίδιο τους (vid+pics)

Ένα αναπάντεχο "δώρο" από τη...θάλασσα πήραν το μεσημέρι της Τρίτης (03/12) κάτοικοι της περιοχής των Μιστεγνών στη Λέσβο, καθώς είδαν έκπληκτοι να έχουν ξεβραστεί εκατοντάδες τόνοι ξυλείας, αξίας 600.000 ευρώ.

Αμέσως μόλις έγιναν αντιληπτά τα εκατοντάδες χιλιάδες ξύλα, κινητοποιήθηκαν οι κάτοικοι, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν να μεταφέρουν με ό,τι μέσο διέθεταν, το "δώρο" στα σπίτια τους.

Όσον αφορά την προέλευση της ξυλείας, οι κάτοικοι κάνουν λόγο για φορτηγό πλοίο που μετέφερε το εμπόρευμα σε τουρκικό λιμάνι αλλά λόγω των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, έγινε μετατόπιση φορτίου, με αποτέλεσμα το ακριβό περιεχόμενο να βρεθεί στη θάλασσα και να καταλήξει στις ακτές της Λέσβου.

Το λιμενικό πάντως, έμαθε το περιστατικό από τους κατοίκους ενώ δεν έχει καταγράψει κάποιο ναυάγιο ή άλλο συμβάν με πλοίο στην περιοχή.

Πληροφορίες από lesvosnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ξυλεία στις ακτές της Λέσβου

SHARE:

24Media Network