ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας για εργασιακό νομοσχέδιο: Η μάχη των μαχών με την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Η κυβέρνηση νομοθετεί αυτά που απαιτούσε η τρόϊκα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε συνδικαλιστικά στελέχη. Ζήτησε να μην κατατεθεί καν στην Βουλή το νομοθέτημα.

Δώρο Πάσχα 2021: Ποσά για αναστολές - Ποιοι θα το πάρουν ολόκληρο

Δώρο Πάσχα 2021: Ποσά για αναστολές - Ποιοι θα το πάρουν ολόκληρο

Το δώρο Πάσχα υπολογίζεται επί του ποσού της αποζημίωσης ειδικού σκοπού. Η καταβολή βαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό και πιστώνεται απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων – εργαζομένων.

Πολίτης με χρήματα στο χέρι

Δώρο Πάσχα 2021: Τη Μ. Τετάρτη η καταβολή του - Πότε πληρώνονται συντάξεις, αναδρομικά

Τη Μ. Τετάρτη θα καταβληθεί το Δώρο Πάσχα σε εργαζόμενους σε αναστολή και ενταγμένους στο ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ. Ξεκινά το απόγευμα της ίδιας ημέρας και η πληρωμή της προκαταβολής συντάξεων. Αναλυτικά οι καταβολές.

Κλειστά καταστήματα, ενοικιαστήρια και λουκέτα στο κέντρο της Αθήνας, ενω βρισκόμαστε στο 3ο locdown για τον περιορισμό της πανδημίας

Ποιοι πάνε "ταμείο" τη Μ. Εβδομάδα - Οι πληρωμές σε Επιστρεπτέα 7, επιδόματα, Δώρο Πάσχα, συντάξεις

Σημαντική ρευστότητα που υπερβαίνει σημαντικά τα 2 δισεκ. ευρώ αναμένεται να πέσει στην αγορά τις μέρες αυτές καθώς ξεκινά κύκλος πληρωμών για διάφορα προγράμματα και υποχρεώσεις του δημοσίου.

Δώρο Πάσχα 2021: Πώς υπολογίζεται, τι ισχύει για την αναστολή, πότε καταβάλλεται

Δώρο Πάσχα 2021: Πώς υπολογίζεται, τι ισχύει για την αναστολή, πότε καταβάλλεται

Η καταβολή πραγματοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων μέσω του Π.Σ. "ΕΡΓΑΝΗ" και πιστώνεται απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων – εργαζομένων.

Εργάτες σε τυπογραφείο της Επανάστασης ζήτησαν λίγα γρόσια για να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα, για να θέσουν σε λειτουργία το μηχανισμό που έδωσε το επίδομα.

Το Δώρο Πάσχα το χρωστάμε στους τυπογράφους του 1821

Εν μέσω της ελληνικής Επανάστασης εργάτες στο Τυπογραφείο Διοίκησης, όπου 'έβγαινε' το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης ζήτησαν κάποια γρόσια για να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα. Και έτσι ξεκίνησε αυτό που έγινε επίδομα και μέρος του μισθού.