Έφερναν πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ από το Πακιστάν

Έφερναν πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ από το Πακιστάν

Δέμα από το Πακιστάν με 906 πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ οδήγησε την αστυνομία στα χνάρια διεθνούς κυκλώματος πλαστογράφησης και διακίνησης εισιτηρίων ΜΜΜ. Συνελήφθη ένας αλλοδαπός

Πλαστά εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς made in Pakistan έφερνε στη χώρα και διακινούσε διεθνές κύκλωμα, ένα μέλος του οποίου συνελήφθη την Παρασκευή (13/12) στη Νίκαια.

Οι αρχές έφτασαν στα χνάρια του κυκλώματος, διερευνώντας υπόθεση ταχυδρόμησης δέματος από το Πακιστάν, που περιείχε 900 εισιτήρια του ΟΑΣΑ, τα οποία όπως διαπιστώθηκε από ειδικό πραγματογνώμονα του Οργανισμού, ήταν πλαστά.

Από την έρευνα προέκυψε ότι αποστολέας του δέματος ήταν ένας αλλοδαπός, ο οποίος το ταχυδρόμησε αρχικά από το Πακιστάν μέσω Ντουμπάι, με παραλήπτη έναν 33χρονο Πακιστανό. Ο τελευταίος, που μένει παράνομα στη χώρα, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν έξι επιπλέον πλαστά εισιτήρια.

Το κύκλωμα, αφού έφερνε τα πλαστά εισιτήρια στην Ελλάδα, στη συνέχεια θα διέθετε σε ανυποψίαστους πολίτες σε χαμηλή τιμή, αποκομίζοντας έτσι μεγάλα κέρδη.

SHARE: