Ανδρουλάκης: Ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει μήνυμα απέναντι στην ασυδοσία Μητσοτάκη

Διαβάζεται σε 1'
Ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη
Ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη INTIME

Τις ισχυρές μάχες του ΠΑΣΟΚ και τους στόχους του κόμματος την επόμενη ημέρα των Ευρωεκλογών, τόνισε κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Προεκλογική ομιλία στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας (03/06) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

«Αυτό το κόμμα δίνει ίσως τη μεγαλύτερη μάχη των τελευταίων ετών. Είναι ζήτημα προόδου. Είναι ζήτημα του να υπάρχει ισχυρή αξιόπιστη αντιπολίτευση. Να υπάρχει πολιτική απειλή απέναντι στη Νέα Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

«Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε λύσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή του πολίτη. Καλώ κάθε πολίτη, ότι κόμμα κι αν ψήφισε στις προηγούμενες εκλογές το βράδυ της Κυριακής να ενώσουμε τις ελπίδες μας για μια καλύτερη ζωή, μια καλύτερη Ελλάδα. Ολοι μαζί να οικοδομήσουμε και πάλι τη μεγάλη ισχυρή δημοκρατική παράταξη που θα είναι ο νικητής των επόμενων εθνικών εκλογών» πρόσθεσε.

«Ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει μήνυμα απέναντι στην ασυδοσία του κ. Μητσοτάκη. Σημαίνει κράτος δικαίου, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, δικαιοσύνη για όλους και όχι μόνο για τους οικονομικά και πολιτικά ισχυρούς», είπε σε άλλο σημείο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας πως «στα δικά σας χέρια είναι η νίκη της επόμενης Κυριακής».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα