Ανδρουλάκης: “Ο ελληνικός λαός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη”

Διαβάζεται σε 1'
Ανδρουλάκης: “Ο ελληνικός λαός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη”
Νίκος Ανδρουλάκης EUROKINISSI

Τα αποτελέσματα του β΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και τη σημαντική νίκη του Χάρη Δούκα στο δήμο Αθηναίων, σχολίασε από τη Χαριλάου Τρικούπη ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Τη μεγάλη ήττα του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέδειξε ο Νίκος Ανδρουλάκης, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τα αποτελέσματα του β’ γύρου των αυτοδικοικητικών εκλογών.

Υπό τους ήχους υποστηρικτών του ΠΑΣΟΚ, που του φώναζαν “Νίκο γερά να πέσει η Δεξιά”, ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε τα εξής: “Σήμερα πετύχαμε μια μεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ, για τη Δημοκρατική Παράταξη. Μια νίκη ανανέωσης, μια νίκη του προοδευτικού λόγου, που αγκαλιάζει τις αγωνίες του ελληνικού λαού. Όμως, είναι και μια μεγάλη πρώτη ήττα του κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε τον τελευταίο μήνα ότι είναι ικανός να συνεργαστεί ακόμα και με το σκοτάδι για να πετύχει τους στόχους του. Εμείς όμως, συνεχίζουμε ενωμένοι τη νικηφόρα πορεία μας. Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε, γιατί πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός χρειάζεται μια ισχυρή προοδευτική δύναμη που θα γίνει κυβέρνηση.

Ο Χάρης Δούκας είναι ένας αξιόλογος επιστήμονας, που ανέλαβε μια σημαντική ευθύνη και τα κατάφερε. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει σε όλα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα