Ανδρουλάκης: Είναι ανάγκη να δημιουργήσουμε τουριστικά προϊόντα εξωστρέφειας

Ανδρουλάκης: Είναι ανάγκη να δημιουργήσουμε τουριστικά προϊόντα εξωστρέφειας
Ο Νίκος Ανδρουλάκης INTIME

Στη Ρόδο πραγματοποιεί περιοδεία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Το μήνυμά για τη "βαριά" βιομηχανία της χώρας.

“Έχουμε την ανάγκη ως χώρα να δημιουργήσουμε ένα τουριστικό προϊόν όπου οι ταξιδιώτες στα γεύονται τα προϊόντα της εγχώριας παραγωγής. Είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουμε εξωστρέφεια ισχυρές εξαγωγές και χιλιάδες καλές θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας ωστε να μείνουν στον τόπο τους να δημιουργήσουν να παράξει πλούτο να κάνουν οικογένειες και η Ελλάδα να είναι μία ανθεκτική Κοινωνία ανθεκτική οικονομία”.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει σήμερα από τη Ρόδο, όπου πραγματοποιεί περιοδεία, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Το μεσημέρι επισκέφθηκε το Μουσείο Μέλισσας και ξεναγήθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Νίκο Ρέτσα.

Ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, πως: “Έχουμε χρέος να στηρίξουμε ένα τουριστικό προϊόν ανταγωνιστικό προστιθέμενης αξίας: Τον ποιοτικό τουρισμό. Για αυτό τις τελευταίες τέσσερις μέρες επισκέφθηκα το ερευνητικό κέντρο μαστίχας στη Χίο με τα εξειδικευμένα του προϊόντα, τη Μονή Τοπλού με το τυποποιημένο υψηλής ποιότητας λάδι και κρασί την ένωση αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνης με το πολύ γνωστό τυρί και σήμερα εδώ στη Ρόδο το μουσείο μέλισσας με τα τυποποιημένα μεταποιημένα προϊόντα.

Μπροστά σε αυτές τις μεγάλες περιπέτειες που περνάει ο κόσμος… Μόνο αν έχουμε μία ανταγωνιστική οικονομία και ισχυρή ανάπτυξη θα έχουμε κοινωνική δικαιοσύνη στον τόπο μας, γι’ αυτό εμείς προτρέπουμε ένα άλλο παραγωγικό μοντέλο με ποιοτικό τουρισμό υψηλής προστιθέμενης αξίας… Για όλα τα προϊόντα μας και τα μεταποιημένα και του Πρωτογενούς τομέα”.

Ο κ. Ανδρουλάκης στις 19:00 θα μιλήσει στην Πλατεία Ευαγγελισμού.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα