Με νέους στο Μοναστηράκι ο Αλέξης Τσίπρας. Ζήτησε προγνωστικά από τους δημοσιογράφους

Με νέους στο Μοναστηράκι ο Αλέξης Τσίπρας. Ζήτησε προγνωστικά από τους δημοσιογράφους

Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει στο νεανικό κοινό, το οποίο θέλει να κερδίσει για την κρίσιμη μάχη της Κυριακής. Αυτή τη φορά απέφυγε τα παραδοσιακά ουζάκια. Ποιο είναι το μήνυμά τους στους νέους ανθρώπους (Pic)

Ξεφεύγοντας από την πεπατημένη ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει να τροποποιήσει το καθιερωμένο κρασί – ουζεμεζέ που παραδοσιακά οι πολιτικοί αρχηγοί κερνούν τους δημοσιογράφους και να βάλει στο προσκήνιο τους νέους.

Στο γνωστό καφέ – μπαρ «six dogs» στο Μοναστηράκι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι του Σαββάτου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νεολαίους για τα προβλήματα και τις αγωνίες τους λίγες ώρες πριν ανοίξουν κάλπες των εκλογών. Δίπλα του ήταν και η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Αστειευόμενος με τους δημοσιογράφους τους ο Αλεξης Τσίπρας τους ρώτησε τα προγνωστικά τους για την επικείμενη εκλογική μάχη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε να κάνει δηλώσεις, σημειώνοντας πως η σημερινή είναι ημέρα ξεκούρασης. Συγχρόνως, εμφανίσθηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τα αποτελέσματα της αυριανής εκλογικής αναμέτρησης.

 

Ο κ. Τσίπρας στέλνει το μήνυμα προς τους «πιτσιρικάδες» που είτε ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ λίγους μήνες πριν και τώρα αδιαφορούν είτε θα ψηφίσουν πρώτη φορά να σηκωθούν από τον καναπέ τους το πρωί της Κυριακής.

Το ίδιο μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και στην τελευταία του προεκλογική ομιλία στο Σύνταγμα. Ζήτησε «να μην πάει χαμένη καμία ψήφος» συμπληρώνοντας πως «κάθε ψήφος που χάνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην διαπλοκή και στην διαφθορά».

Στην Κουμουνδούρου δηλώνουν ικανοποιημένοι τόσο από τη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα και τον παλμό του κόσμου όσο και από το μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης που έδωσαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες της Αριστεράς στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα.

Θετικά αποτιμούν και όλη την προεκλογική εκστρατεία, καθώς οι περιοδείες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμούν πως ολοκληρώθηκαν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το κόμμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα