Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Νέα Δημοκρατία

Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Νέα Δημοκρατία

Στην Νέα Δημοκρατία κατέληξε ο Χάρης Αηδονόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Έφυγε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Χάρης Αηδονόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της Α' Θεσσαλονίκης και πρώην αντιδήμαρχος αλλά και νυν Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Την προσχώρησή του τη γνωστοποίησε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Αηδονόπουλος, μάλιστα, σε δηλώσεις του κάλεσε τους πολίτες "να εγκαταλείψουν τους ευκαιριακούς σχηματισμούς" γιατί η κατάσταση στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη και χρειάζεται συστράτευση.

"Τους καλώ επομένως να επιλέξουν εκείνη την παράταξη που επιμένει στην ευρωπαϊκή πολιτική της χώρας για να βγούμε από την κρίση με περίσκεψη, περιστολή και δουλειά.

Είναι εύκολη η παροχολογία, είναι ευχάριστη η υπόσχεση παροχής χρημάτων χωρίς δουλειά, είναι εύκολος ο αποπροσανατολισμός από τα πραγματικά προβλήματα, πράγμα που κάνουν όσοι προτάσσουν σαν σημαία τις ρητορείες και τις ρωμαϊκές παλικαριές.

Το μνημόνιο είναι βρόγχος αλλά η καταγγελία του στα τυφλά είναι ίδια με τις υπερβολές του ’81 για σοσιαλισμό στις 19, με τα δώστα όλα του ’85 και με όσα φαιδρά από πολλούς ακολούθησαν", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος τάχθηκε υπέρ της διαπραγμάτευσης με σοβαρότητα και της ψήφου με κριτήριο την ύπαρξη της χώρας μας μέσα στη Ε.Ε.

Νωρίτερα και ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Γιώργος Κεχαγιάς ανακοίνωσε την προσχώρησή του στη ΝΔ.

SHARE:

24Media Network