Αριστείδης Καμπανός: Υποψήφιος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Αριστείδης Καμπανός: Υποψήφιος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα
Ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, Αριστείδης INTIME NEWS

Σε συστράτευση κατά της αθλητικής βίας καλεί ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, ο οποίος αποφάσισε να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Υποψήφιος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στις εκλογές για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στις 8 Οκτωβρίου, θα είναι ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη, Αριστείδης Καμπανός.

Ο ίδιος ανακοίνωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή του Metropolis 95,5 ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη “Αλληλεγγύη” του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου, όπως τόνισε, να δώσει τη μάχη του στην πρώτη γραμμή, ενάντια στην αθλητική βία.

Ο Αριστείδης Καμπανός είπε, μεταξύ άλλων, ότι «πρέπει να συστρατευτούμε όλοι μας ενάντια σε αυτό που έχει γίνει μάστιγα σε αυτή την κοινωνία» αναφερόμενος στην οπαδική βία.

«Υπέβαλα την πρότασή μου στον κ. Τζιτζικώστα, ενστερνιζόμενος τις απόψεις του για την καταπολέμηση της βίας. Ο κοινός σκοπός μας για την εξυγίανση στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου πρέπει να γίνει κοινός σκοπός όλων. Πλέον, η πόλη θα γίνει πιο δυνατή. Θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για τον Μιχάλη, γιατί η πόλη εκεί δεν στάθηκε δυνατή. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν σκοτώνει» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα