Αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές η "Δημιουργία Ξανά"

Αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές η "Δημιουργία Ξανά"

Διαβάστε τι ανακοίνωσε το κόμμα του Θάνου Τζήμερου εν όψη νέων εκλογών

Την κάθοδο της στις νέες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε, η "Δημιουργία, Ξανά!".

Το νεοσύστατο κόμμα, του Θάνου Τζήμερου, ήταν μία από τις εκπλήξεις των βουλευτικών της 6ης Μαΐου. Με ζωή μόλις εννιά μηνών, το κόμμα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη 135.932 ψηφοφόρων ή του 2,15% του εκλογικού σώματος.

"Αλήθεια, είναι δυνατόν, πολιτικοί αρχηγοί, που δεν έχουν δουλέψει ούτε μία μέρα στη ζωή τους και πολιτικοί αρχηγοί, που έμαθαν να ζουν μέσα στα κόμματά τους με "δανεικά και αγύριστα", να αντιληφθούν τι θα πει "πραγματική οικονομία" και ποιο είναι το μέγεθος της καταστροφής που προκαλεί η στάση τους στην ελληνική οικονομία και την κοινωνία;" αναφέρεται σε ανακοίνωση του νεοσύστατου κόμματος που προτείνει αυτός ο προβληματισμός να αποτελέσει το κριτήριο για τη στάση των ψηφοφόρων στις νέες εκλογές.

Διαπιστώνει ότι "η ύφεση βαραίνει όλο και περισσότερο πάνω από τη χώρα, η σωρευτική συρρίκνωση του ΑΕΠ υπερβαίνει το 20% από το 2008, η ανεργία ξεπέρασε το 22% (στην πραγματικότητα είναι πολύ μεγαλύτερη), οι πάντες επισημαίνουν τους κινδύνους κατάρρευσης της χώρας, ενώ στο εξωτερικό μετρούν τις πιθανότητες ή το χρόνο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ".

Ανατρέχοντας στην περίοδο των διερευνητικών εντολών, εκτιμά ότι "παρ' όλα αυτά, ανεύθυνοι πολιτικοί αρχηγοί, στήνουν μικροκομματικά σενάρια και εμπορεύονται την ψήφο του λαού".

"Κρίμα για την Ελλάδα. Της αξίζει ένα καλύτερο μέλλον απ' αυτό που της προετοιμάζουν οι ανεύθυνοι "πολιτικοί αρχηγοί" που, χωρίς να αισθάνονται ίχνος ντροπής για την κατάντια στην οποία έφεραν τη χώρα, σήμερα τη σύρουν σε νέες περιπέτειες. Η "Δημιουργία, Ξανά!" θα συνεχίσει δυναμικά και σε αυτές τις εκλογές για να μπει στη Βουλή η φωνή της λογικής", καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε εδώ τι είχε δηλώσει ο Θάνος Τζήμερος σε συνέντευξη του στο News247

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θάνος Τζήμερος στο NEWS 247: "Στις επόμενες εκλογές θα μπούμε στη Βουλή"

SHARE:

24Media Network