Χαρίτσης: Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα το οποίο πιστεύω ότι το κερδίσαμε

Χαρίτσης: Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα το οποίο πιστεύω ότι το κερδίσαμε
Ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης Eurokinissi

Η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά σε όλη τη χώρα και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών.

Η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά σε όλη τη χώρα και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, μετά το τέλος του β΄ γύρου των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

“Για το Υπουργείο Εσωτερικών κλείνει σήμερα η μεγάλη και επίπονη προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από αρκετούς μήνες ώστε να έχουμε μια ομαλή και απρόσκοπτη εκλογική διαδικασία, στις πιο δύσκολες εκλογές που κλήθηκε ποτέ να οργανώσει το ελληνικό κράτος. Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα που πιστεύω ότι κερδίσαμε. Θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τους δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, τους δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους που εργάστηκαν σκληρά για αυτό το αποτέλεσμα” τόνισε ο υπουργός.

Και πρόσθεσε: “Η χώρα αποκτά απόψε νέες αυτοδιοικητικές αρχές που καλούνται να λειτουργήσουν σε ένα νέο πλαίσιο, περισσότερο δημοκρατικό και συμμετοχική που απαιτεί κουλτούρα διαλόγου, συναινέσεων και συνεργασιών. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους και όλες καλή δύναμη στο έργο τους. Συνεργαστήκαμε στενά με τις απερχόμενες αρχές προκειμένου να αντιμετωπίσουμε από κοινού, τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών.

Το ίδιο θα πράξουμε και με τα νέα τοπικά και περιφερειακά συμβούλια, προκειμένου να δώσουμε στην αυτοδιοίκηση τα μέσα και τους πόρους που θα επιτρέπουν να επιτελέσει τον πολύ κρίσιμο ρόλο για τη χώρα μας. Σας ευχαριστώ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα