Δήλωση Καραμανλή για τις ευρωεκλογές: Στο πλευρό του Μητσοτάκη για μία καθαρή νίκη

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής
Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής EUROKINISSI

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε δήλωση προσερχόμενος στην κεντρική προεκλογική ομιλία του προέδρου της ΝΔ στο Περιστέρι με αναφορές στην κοινωνική δικαιοσύνη και τα εθνικά θέματα.

Την αναμενόμενη δήλωση συστράτευσης με τη Νέα Δημοκρατία εν όψει των ευρωεκλογών έκανε προσερχόμενος στην κεντρική προεκλογική ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στο Περιστέρι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Έμφαση έδωσε στη δήλωση του στην κοινωνική δικαιοσύνη και τα εθνικά θέματα, ενώ αναφέρθηκε ονομαστικά στον πρόεδρο της ΝΔ και στο στόχο της καθαρής νίκης για πολιτική αλλαγή. Σημείωσε δε την ανάγκη για ισχυρή κυβέρνηση, θέτοντας τον πήχη για τις εθνικές εκλογές.

“Είμαστε όλοι εδώ, συστρατευμένοι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην τελική ευθεία για μια καθαρή νίκη. Μια νίκη που οδηγεί στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα” δήλωσε ο κ.Καραμανλής.

ADVERTISING

“Ο τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και ισχυρή κυβέρνηση. Χρειάζεται ανάπτυξη και επενδύσεις, κοινωνική δικαιοσύνη και φροντίδα για τους μη ευνοημένους. Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα στον χειρισμό των εθνικών υποθέσεων, ειδικά σε μία περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας στην περιοχή” πρόσθεσε και κατέληξε πως: “Αυτή την προοπτική μόνο η παράταξη μας, η Ν.Δ., μπορεί να διασφαλίσει.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, Ευρωεκλογές 2019
SHARE:

24Media Network