Δύο Καραμανλήδες στη Θεσσαλονίκη

Δύο Καραμανλήδες στη Θεσσαλονίκη

Ο πρώην πρωθυπουργός παρακολούθησε ομιλία του εξαδέλφου του, υποψήφιου με τη Ν.Δ στις Σέρρες, σε ετεροδημότες

Την ομιλία του Κώστη Καραμανλή, υποψήφιου με τη Νέα Δημοκρατία στις Σέρρες και εξαδέλφου του, παρακολούθησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο μετέβη ο κ.Καραμανλής στη συμπρωτεύουσα, δείχνοντας για άλλη μία φορά σύμφωνα με συνομιλητές του ότι είναι πάντα παρών στους αγώνες της παράταξης.

Ο νεότερος Καραμανλής άλλωστε σημείωσε ξεκινώντας την ομιλία του ότι η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού δείχνει “ ότι ειναι μαζί μας για μία δυνατή ενωμένη κεντροδεξιά, πάντα στον αγώνα”.

Δύο Καραμανλήδες στη Θεσσαλονίκη

Η αίθουσα του Μακεδονία Παλλάς ήταν γεμάτη κόσμο, που επεφύλαξε θερμή υποδοχή στον πρώην πρωθυπουργό με το σύνθημα “Όλοι μαζί με τον Καραμανλή”. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώην πρωθυπουργός χρειάστηκε δέκα ολόκληρα λεπτά για να φτάσει στην πρώτη σειρά, όπου κάθισε πλάι στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη.

Το νεότερο Καραμανλή προλόγισε ο πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: “Ηρθε η ώρα να περάσει ο πυρσός στην επόμενη γενιά”.

Δύο Καραμανλήδες στη Θεσσαλονίκη

Ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών στην ομιλία του επικαλέστηκε μία φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή: “Οι πολιτικοί πρέπει να λένε την αλήθεια στους πολίτες, αλλά και οι πολίτες πρέπει να είναι έτοιμοι να ακούν την αλήθεια και να την τιμούν με την ψήφο τους”.

Δήλωσε επίσης: “Δε θέλω να με ψηφίσετε επειδή λέγομαι Καραμανλής, αλλά δε θα ζητήσω συγνώμη επειδή λέγομαι Καραμανλής”. Εξέφρασε την άποψη ότι: “Η πολιτική χρειάζεται ανθρώπους που δε χρειάζονται την πολιτική” και αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές σημείωσε “αυτό που θα μείνει στο τέλος είναι τι έκανε ο καθένας μας σε αυτή τη μάχη για το μέλλον της Ελλάδας”.

Δύο Καραμανλήδες στη Θεσσαλονίκη
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κώστας Καραμανλής, Βουλευτικές εκλογές 2015, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network