Ε. Αποστολάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης “γαλάζιων” ανταρτών στον β΄ γύρο

Διαβάζεται σε 1'
Ε. Αποστολάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης “γαλάζιων” ανταρτών στον β΄ γύρο
Ευάγγελος Αποστολάκης EUROKINISSI

Τι δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με το ενδεχόμενο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να στηρίξει “γαλάζιους” αντάρτες στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ακόμη και «αντάρτες» της Νέας Δημοκρατίας άφησε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος και στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σε τηλεοπτικές δηλώσεις του αν και συνολικά για τις στηρίξεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρέπεμψε στις ανακοινώσεις που θα γίνουν επισήμως από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Όπως δήλωσε «σε κάθε περίπτωση και σε κάθε περιφέρεια, συνεννοούμαστε με τις τοπικές οργανώσεις και θα δούμε εκεί τι θα στηρίξουμε και τι θα γίνει. Είναι θέμα ανθρώπων και συμβούλων που βρίσκονται εκεί». Απαντώντας σε ερωτήσεις είπε πως «δεν έχω ακριβή εικόνα να σας δώσω αυτή τη στιγμή, αλλά θεωρώ πως έχουμε περιθώρια να στηρίξουμε.Και θα ανακοινωθουν αυτά, θα ανακοινωθούν εγκαίρως».

Μάλιστα επισήμανε πως «αυτό το να βαφτίζουμε τους αντάρτες Νέα Δημοκρατία, για να πέφτει η πινελιά του χρώματος στην περιοχή, είναι περίεργο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα