Εκλογές 2015: Αποκρατικοποιήσεις μόνο με ρήτρα απασχόλησης προτείνει η ΝΔ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ.ΔΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ.ΔΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI EUROKINISSI

Ο Μεϊμαράκης θα ανακοινώσει στη ΔΕΘ και ενδεχομένως απόψε στο πρώτο debate ότι εάν εκλεγεί πρωθυπουργός θα θέσει όρους στους ενδιαφερόμενους για κρατικές επιχειρήσεις, με στόχο την προστασία και δημιουργία θέσεων εργασίας

Αποκρατικοποιήσεις μόνο με ρήτρα απασχόλησης προτείνει η Νέα Δημοκρατία, στρίβοντας ακόμη περισσότερο το τιμόνι προς το μεσαίο-κεντρώο χώρο και δίνοντας φιλολαϊκό, αλλά εντός του μνημονιακού πλαισίου, στίγμα στη στρατηγική της για τις δεύτερες εκλογές του 2015.

Όπως αποκάλυψε ο Νικήτας Κακλαμάνης, παρουσιάζοντας στη Συγγρού την καμπάνια της ΝΔ στο λεκανοπέδιο Αττικής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα ανακοινώσει στη ΔΕΘ και ενδεχομένως απόψε στο πρώτο debate ότι εάν εκλεγεί πρωθυπουργός θα θέσει όρους στους ενδιαφερόμενους για κρατικές επιχειρήσεις, με στόχο την προστασία και δημιουργία θέσεων εργασίας.

Ειδικότερα καμία αποκρατικοποίηση δε θα γίνεται εάν ο ενδιαφερόμενος δεν υπογράψει ρήτρα απασχόλησης, η οποία θα μπορούσε να προβλέπει καμία απόλυση στην επιχείρηση και δέσμευση για το πόσες θέσεις εργασίας θα δημιουργήσει μέσα σε μία πενταετία.

Εάν ο αγοραστής δεν τηρήσει τα υπεσχημένα θα μπορούσε να προβλέπεται ποινική ρήτρα με καταβολή χρηματικού προστίμου.

Ο κ. Κακλαμάνης χαρακτήρισε επίσης τα 35 δις του πακέτου Γιούνκερ, στα οποία αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ένα κακό προεκλογικό ψέμα, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται στην πραγματικότητα για το πολύ τρία δισ ευρώ και ξεχνώντας προφανώς ότι αυτό αποτελούσε μέχρι πρότινος επιχείρημα και της ΝΔ, επί Σαμαρά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εκλογές 2015: Ο Ψωμιάδης έμεινε εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ. Τι δήλωσε

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 0,5% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Σκληρή μάχη για την τρίτη θέση

SHARE: