Εκλογές 2015: Γεννηματά: Χρειάζεται κυβέρνησης συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών πολιτικών δυνάμεων

ΤΡΙΠΟΛΗ--ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΤΡΙΠΟΛΗ--ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Τι δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, για την ανάγκη άμεσης υλοποίησης ενός συγκεκριμένου προγράμματος μεταρρυθμίσεων και αλλαγών

Σχηματισμό μιας κυβέρνησης συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών πολιτικών δυνάμεων, που θα δεσμευθούν από κοινού να υλοποιήσουν άμεσα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, μεγάλων μεταρρυθμίσεων και αλλαγών, ώστε να υπάρξει ανάταξη της οικονομίας και της παραγωγικής βάσης, και να ανακτηθεί η διεθνής αξιοπιστία της χώρας, προτείνει η Φώφη Γεννηματά για την επομένη των εκλογών σε συνέντευξή της στη «Real News».

«Αυτό στη βάση ενός εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης με καθορισμένους στόχους και χρονοδιαγράμματα. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσει η χώρα να βγει από την εξαιρετικά δύσκολη σημερινή κατάσταση και να απαλλαγεί οριστικά από τον κίνδυνο ενός Grexit», αναφέρει και επισημαίνει ότι όσο μεγαλύτερο είναι το εύρος της συμμετοχής τόσο το καλύτερο για τον τόπο.

«Όπως επίσης και από το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Συμπαράταξη μπορεί να αποτελέσει παράγοντα ισορροπίας. Ανάμεσα στις ιδεοληπτικές αγκυλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επιχειρηματικότητα και τον παλαιάς κοπής κρατισμό του και από την άλλη μεριά τη νεοφιλελεύθερη εχθρότητα της ΝΔ για το κοινωνικό κράτος και κάθε τι το κρατικό. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να λειτουργήσει πραγματικά ως καταλύτης για τη συνεργασία και να βάλει την προοδευτική σφραγίδα σε ένα νέο κυβερνητικό πρόγραμμα και σχέδιο», λέει χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας μη ΔΗΜΑΡ για τη δημιουργία μιας σοσιαλδημοκρατικής παράταξης, η κ. Γεννηματά δηλώνει ότι η προσπάθεια μας αυτή θα συνεχιστεί με την ίδια δυναμική που ήδη εμφανίζει και υπό καλύτερους όρους μετά τις εκλογές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γεννηματά: Ο ελληνικός λαός, να δώσει σε εμάς την τρίτη εντολή και όχι στη Χρυσή Αυγή

Εκλογές 2015: Δεν αποκλείει τη δημιουργία νέου κόμματος ο Θεοχαρόπουλος

SHARE:

24Media Network