Εκλογές 2015: Ο Γλέζος επικεφαλής του Επικρατείας της ΛΑΕ

Εκλογές 2015: Ο Γλέζος επικεφαλής του Επικρατείας της ΛΑΕ
NICK PALEOLOGOS / SOOC

"Κλείδωσε" το ψηφοδέλτιο επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας, ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Ποιοι θα είναι στις 3 πρώτες θέσεις και ποιο πρόσωπο στην τελευταία τιμητική

Ο Μανώλης Γλέζος, ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος και η Αγλαΐα Κυρίτση, θα είναι στις τρεις πρώτες θέσεις του Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας για τις εκλογές. Στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου θα είναι η Μαρία Δεληβάνη Νεγρεπόντη (οικονομολόγος και ακαδημαϊκός).

Τις τελευταίες ημέρες, είχε δημιουργηθεί σύγχυση με τη συμμετοχή του Μανώλη Γλέζου, λόγω μιας αμφίσημης δήλωσης που είχε κάνει, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς.

"Η υποψηφιότητά μου θα εξαρτηθεί από το εάν θα υπάρξει ένα ενιαίο αντιμνημονιακό μέτωπο και εφόσον ακουστούν οι απόψεις μου προς την κατεύθυνση της άμεσης δημοκρατίας. Αν δε γίνει κατορθωτό να δημιουργηθεί ένας πόλος με βάση την αρχή ότι ο λαός αποφασίζει για τα πάντα, εγώ θα ψηφίσω ΚΚΕ παρά τις διαφορές μου", είχε πει χαρακτηριστικά.

Η συνέντευξη τύπου του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, την Τρίτη άνοιξε με μήνυμα του Μανώλη Γλέζου. . Το στέλεχος της αριστεράς σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ανέφερε: "Ετούτες οι εκλογές είναι καθοριστικές, γιατί δίνουν τη δυνατότητα να σαρώσει ο λαός όλο το σάπιο καθεστώς, όλο το καταπιεστικό καθεστώς, όλο το καθεστώς της βίας και να αναδείξει πρωταγωνιστή των εαυτό του.

Καλώ όλους τους παλιούς συναγωνιστές μου να καλούν όπως και τότε μπροστάρηδες στον αγώνα και να αναφωνήσουμε εμπρός Ελλάδα για το δίκιο και τη λευτεριά» τόνισε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς".

Αναλυτικά:

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

1. ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ

2. ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,  Σκιτσογράφος –δημοσιογράφος

3. ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΤΣΗ , δημοσιογράφος

4. ΕΛΕΝΗ ΠΟΡΤΑΛΙΟΥ ,καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής Σχολής ΕΜΠ

5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΩΡΑΚΗΣ ,άνεργος, απόφοιτος Παντείου

6. ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΟΥΝΗΣ, αρχιτέκτων

7. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΑΣ ,γιατρός

8. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥΔΗ ,χημικός

9. ΣΙΣΣΥ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ, καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών

10. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ, υπάλληλος Υποθηκοφυλακείου, συνδικαλιστής Εργατικού Κέντρου Αθήνας

11. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΚΑΡΩΝΑΣ ,δικηγόρος

12. ΜΑΡΙΑ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗ-ΔΕΛΙΒΑΝΗ ,οικονομολόγος, καθηγήτρια και πρώην πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Λαϊκή Ενότητα
SHARE:

24Media Network