Εκλογές 2023: Νέο ακροδεξιό συνδυασμό έφτιαξαν Μπογδάνος, Εμφιετζόγλου και άλλα επτά κόμματα

Εκλογές 2023: Νέο ακροδεξιό συνδυασμό έφτιαξαν Μπογδάνος, Εμφιετζόγλου και άλλα επτά κόμματα
Κωνσταντίνος Μπογδάνος eurokinissi

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα επιχειρήσει να κατέβει νέος ακροδεξιός σχηματισμός με τη συμμετοχή των Εμφιετζόγλου και Μπογδάνου. Ποια κόμματα τον απαρτίζουν.

Νέο ακροδεξιό κόμμα που ακούει στο όνομα “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ” δημιούργησαν οι Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και άλλα επτά ακροδεξιά κόμματα μετά τον αποκλεισμό τους από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Το ακροδεξιό σχήμα αναφέρει πως σχηματίστηκε “με σκοπό να είμαστε εκπρόσωποι όλων των πατριωτικών δυνάμεων της χώρας μας στη νέα Βουλή, για να προασπίσουμε τα εθνικά μας θέματα, να αναπτύξουμε την οικονομία της χώρας, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά μας να μη φεύγουν στο εξωτερικό, να βοηθήσουμε τις νέες μητέρες να κάνουν παιδάκια και να μη γεμίσουμε λαθρομετανάστες”.

Στο νέο εκλογικό συνδυασμό συμμετέχουν 9 σχηματισμοί, κάποιοι από τους οποίους κατέβηκαν στις προηγούμενες εκλογές χωρίς να καταγράφουν ιδιαίτερα αποτελέσματα.

Μεταξύ των κομμάτων που απαρτίζουν τον σχηματισμό μπορεί να βρει κανείς από αρνητές του εμβολίου για τον κορονοϊό, όπως ο κατά τ’ άλλα γιατρός Φαίδων Βόβολης αλλά και πρόσωπα που έχουν στηρίξει την Χρυσή Αυγή, όπως τον Ζώη Μπέχλη που στο παρελθόν είχε δώσει βήμα σε εκπομπή του στον χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό και τον είχε χαρακτηρίσει”«πολιτικό κρατούμενο”.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή του, ο Εμφιετζόγλου αναφέρει πως έγινε προσπάθεια συνεργασίας με την Ελληνική Λύση και τη Νίκη, αλλά η συνεργασία δεν προχώρησε γιατί ο Νάτσιος απέρριψε την πρότασή τους και ο Βελόπουλος δεν τους προσέφερε κάποια έδρα βουλευτή.

Η ανακοίνωση Εμφιετζόγλου

«Με ιδιαίτερη τιμή, υπερηφάνεια και χαρά σας ανακοινώνω ότι συμπτύξαμε τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ με σκοπό να είμαστε εκπρόσωποι όλων των πατριωτικών δυνάμεων της χώρας μας στη νέα Βουλή, για να προασπίσουμε τα εθνικά μας θέματα, να αναπτύξουμε την οικονομία της χώρας, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά μας να μη φεύγουν στο εξωτερικό, να βοηθήσουμε τις νέες μητέρες να κάνουν παιδάκια και να μη γεμίσουμε λαθρομετανάστες.

Τα κόμματα τα οποία απαρτίζουν αυτή τη στιγμή τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ είναι τα κάτωθι:

η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ του Προδρόμου Εμφιετζόγλου

η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. του Κωνσταντίνου Μπογδάνου,

το ΚΙΝΗΜΑ ’21 του Ζώη Μπέχλη

οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ του Φαίδωνα Βόβολη,

το Τ.ΟΛ.ΜΑ. του Θανάση Κολυβά,

ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ του Γιάννη Μαλταμπέ

το ΕΛΚΙΣ του Δημήτρη Μπακάλη

η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του Ηλία Μαρκόπουλου

το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑ του Παναγιώτη Ματζάνα.

Στις επόμενες μέρες εκτιμούμε ότι θα έρθουν και άλλα κόμματα να ενωθούν μαζί μας στην κοινή προσπάθεια. Θα με ρωτήσετε: Γιατί δεν συμμετέχει ο κ. Νάτσιος ή ο κ. Βελόπουλος; Του κ. Νάτσιου, του ζητήσαμε τρεις φορές να συνεργαστούμε αλλά το απέρριψε. Λυπούμεθα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτε. Στον κ. Βελόπουλο επίσης ζητήσαμε να συνεργαστούμε, αλλά εκείνος δεν μας προσέφερε ούτε μία έδρα δια αντιπροσώπου.

Έλληνες Πατριώτες, σας καλούμε να μας υποστηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις στον αγώνα αυτό για την Πατρίδα μας. Με τις θερμές πατριωτικές μου ευχές, για μία γερή νίκη, για το καλό μας, για το καλό των παιδιών μας, για το καλό της Πατρίδας μας.

Σας χαιρετώ με πατριωτικούς χαιρετισμούς,

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα