Ο Γιάνης Βαρουφάκης ψήφισε στο Πέραμα – “Μαγική στιγμή”

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ψήφισε στο Πέραμα – “Μαγική στιγμή”
Ο Γιάνης Βαρουφάκης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Πέραμα.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης άσκησε λίγο μετά τις 9:30 το εκλογικό του δικαίωμα, στο Πέραμα.

Ο κ. Βαρουφάκης χαιρέτησε όλους όσοι ήταν μέσα, και βγαίνοντας δήλωσε πως πίσω από το παραβάν είναι μια «μαγική στιγμή». Ο ίδιος αναφέρθηκε στην «ελπίδα» για ένα καλύτερο μέλλον και στους νέους. Ευχήθηκε καλές κάλπες σε όλους.

“Μαγική στιγμή πίσω από το μπλε παραβάν, εξασφαλίζει μια ελπίδα τίποτε παραπάνω. Μια ελπίδα κυρίαρχης απόφασης του λαού μας μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Τα λαϊκά εισοδήματα είναι λιγότερο από τα μισά από εκείνα που ήταν πριν από 13 χρόνια. Έχουμε “χάσει” σχεδόν ένα εκατομμύριο παιδιά που συνεχίζουν να φεύγουν στο εξωτερικό. Έχουμε δεκάδες χιλιάδες, για να μην πω εκατοντάδες χιλιάδες, που αυτή τη στιγμή δουλεύουν σε συνθήκες γαλέρας στη Ρόδο, στην Κρήτη, στα τουριστικά θέρετρα. Στους οποίους η εξουσία έχει στερήσει το δικαίωμα που εγώ είχα σήμερα, να ψηφίσω. Παρόλ’ αυτά η ελπίδα αυτή, πιστεύω, σήμερα να ευοδωθεί. Θα δώσει τη θέση της σε κάτι πιο στέρεο. Πάντως, μέχρι να τελειώσει η διαδικασία, καλές κάλπες σε όλες και όλους. Η Δημοκρατία είναι ατελής, κολοβή, αλλά είναι ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε. Θυσιάσθηκαν γενιές ολόκληρες, πρέπει να την κάνουμε πραγματική“, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βαρουφάκης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα