Εκτός ψηφοδελτίων ο Φ. Πετσάλνικος

Ο Πρόεδρος της βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος βγαίνει από το Προεδρικό Μέγαρο,μετά την συνάντησή του με τον ΠτΔ Κάρολο Παπούλια,όπου του παρέδωσε τα αποτελέσματα των εκλογών,Δευτέρα 7 Μαϊου 2012 (EUROKINISSI//ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο Πρόεδρος της βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος βγαίνει από το Προεδρικό Μέγαρο,μετά την συνάντησή του με τον ΠτΔ Κάρολο Παπούλια,όπου του παρέδωσε τα αποτελέσματα των εκλογών,Δευτέρα 7 Μαϊου 2012 (EUROKINISSI//ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε γιατί ο τέως πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

Αποσύρει την υποψηφιότητα του από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και υπουργός Φίλιππος Πετσάλνικος.

Την απόφαση του αυτή ανακοίνωσε ο ίδιος σε συγκέντρωση περίπου 200 πολιτικών του φίλων στην Καστοριά, όπου εξήγησε και τους λόγους που τον οδήγησαν να την λάβει.

Στις εκλογές της 6ης Μαΐου ο κ. Πετσάλνικος δεν εκλέχθηκε βουλευτής στην Καστοριά και όπως είπε το πρωί του Σαββάτου στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ εισηγήθηκαν στην ηγεσία του κόμματος στην Αθήνα να μην συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο για να μπορέσει να κερδίσει πάλι τη βουλευτική έδρα το κίνημα.

"Επειδή δεν είμαι γαντζωμένος σε καμιά καρέκλα κι εφόσον έτσι επιμένουν και για να μην υπάρξει πρόβλημα και να επιτευχθεί η πανστρατιά του ΠΑΣΟΚ στο νομό Καστοριάς, να μην θεωρήσει κανείς ότι επιμένω να είμαι υποψήφιος, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος και θα στηρίξω το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, όποια μορφή κι αν πάρει", δήλωσε χαρακτηριστικά.

SHARE:

24Media Network