Επιμένει στην πρόταση για πιστοληπτική γραμμή ο Παπαδημητρίου

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου
Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου EUROKINISSI

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β' Αθήνας υποστήριξε ότι η πιστοληπτική γραμμή δεν ταυτίζεται με ένα τέταρτο μνημόνιο, όπως έσπευσαν να τον κατηγορήσουν από το ΣΥΡΙΖΑ. Παραδέχτηκε ωστόσο ότι δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές.

Επιμένει στην ορθότητα της πρότασής του για πιστοληπτική γραμμή ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6, ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα της Β' Αθήνας υποστήριξε ότι (η πιστοληπτική γραμμή) δεν ταυτίζεται με ένα τέταρτο μνημόνιο, όπως έσπευσαν να τον κατηγορήσουν από το ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχτηκε ωστόσο ότι δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές.

Ο κ. Παπαδημητρίου είπε ότι την ίδια πρόταση έχουν κάνει, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Στουρνάρας και το ΤΧΣ και πρόσθεσε ότι «την είχε σχεδόν εγκρίνει ο κ. Τσίπρας και ο Τσακαλώτος είχε πει ότι θα το δούμε».

ADVERTISING

Αναφέρθηκε μάλιστα στο QE, το οποίο, όπως είπε, αποφάσισε να παρατείνει ο επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, στο πλαίσιο ενίσχυσης της ευρωπαϊκής οικονομίας, με την Ελλάδα να μην έχει πάρει ποτέ από αυτό το πολύ φτηνό χρήμα (QE). Ωστόσο, τώρα μπορεί να της δοθεί η δυνατότητα κι έτσι να ενδυναμωθεί η εγχώρια οικονομία και ανάπτυξη. Όπως είπε άλλωστε, τα 37 δις, δεν είναι χρήματα από την υπερφορολόγηση, αλλά μεγάλο μέρος τους είναι δάνειο που το έχουμε και περιμένει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Εκλογές 2019, Εθνικές Εκλογές 2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ζαχαράκη "αδειάζει" Παπαδημητρίου: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο πιστοληπτικής γραμμής

ΥΠΟΙΚ προς Παπαδημητρίου: Η προληπτική πιστωτική γραμμή είναι νέο μνημόνιο

Παπαδημητρίου: Πιστοληπτική γραμμή στήριξης και μέρος από τα 37δισ. στις τράπεζες

SHARE:

24Media Network