Επίσκεψη Μεϊμαράκη στην περιφέρεια Θεσσαλίας: Αδιανόητο οι περιφερειάρχες να έχουν 5 χρόνια θητείας και στη χώρα να έχουμε εκλογές κάθε 5 μήνες

ΚΡΗΤΗ// ΧΑΝΙΑ-ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ-ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ.(Eurokinissi-ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
ΚΡΗΤΗ// ΧΑΝΙΑ-ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ-ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ.(Eurokinissi-ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) EUROKINISSI

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Τι συζήτησαν για τα έργα που είναι σε εκκρεμότητα και τα χρήματα του ΕΣΠΑ

Επίσκεψη στην περιφέρεια Θεσσαλίας στη Λάρισα πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.

Ο περιφερειαρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστος, κατά την υποδοχή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη τόνισε: "Εμείς έχουμε συνηθίσει στις δημιουργικές ανατροπές και τώρα έχουμε 1800 έργα, 2 δις ευρώ. Χρειαζόμαστε τα χρήματα του ΕΣΠΑ, πρέπει το νέο ΕΣΠΑ να δεσμευτεί με πολλά δισεκατομμυρια. Θα μείνουμε πίσω στις υποδομές. Εμείς εδώ προσπαθούμε, η λύση έρχεται από τον πρωτογενή τομέα και εκείνο που χρειάζεται είναι η συνέπεια στους αγρότες και στους κτηνοτροφους".

Ο κ. Αγοραστός υπογράμμισε ότι ο κόσμος θέλει συνεργασία και συνέργεια αλλά θέλει και κινήσεις εθνικές.

"Πρέπει κυρίως να προσέξουμε τα νέα παιδιά. Στο ΕΣΠΑ μπορούμε να πάρουμε αλλά δύο δις. Και να τα ρίξουμε στα νέα παιδιά. Είμαστε εδώ να συμβάλλουμε στη μεγάλη εθνική προσπάθεια" πρόσθεσε.

Από πλευράς του ο κ. Μεϊμαράκης επεσήμανε την ανάγκη να υπάρχει συνεργασία και συνεννόηση μεταξύ κεντρικής διοίκησης και αυτοδιοίκησης.

"Δεν ήρθα να μοιράσω υποσχέσεις, ξέρω τα προβλήματα και έχω‎ καλή συνεργασία μαζί σας. Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν για κάθε απόφαση και τουλάχιστον να έχουμε την ανοχή τους. Είναι λάθος αυτές οι εξπρές εκλογές. Υπάρχει ένα πλαίσιο 3 ετών, με δεσμεύσεις που δεν γνωρίζει κανείς και καλείται ο πολίτης να αποφασίσει σε αυτές τις εκλογές. Είναι αδιανόητο ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος να έχουν πέντε χρόνια θητείας και στη χώρα να έχουμε εκλογές κάθε πέντε μήνες" πρόσθεσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Βουλευτικές εκλογές 2015
SHARE: