Ευρωεκλογές 2024: Πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Διαβάζεται σε 2'
Ευρωεκλογές 2024: Πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Στις 7 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές και έχει γνωστοποιηθεί πού θα ψηφίσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Έλληνες ψηφοφόροι προκειμένου να επιλέξουν τους αντιπροσώπους τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 10:20, στο 91ο εκλογικό τμήμα, στο 21ο Γενικό Λύκειο Αθηνών (Ταϋγέτου 60).

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 308ο εκλογικό τμήμα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για τις Ευρωεκλογές στις 10:00 π.μ. στο Δημοτικό σχολείο Εκάλης (Δεκελείας & Φασιδέρη, Εκάλη).

Στην Κρήτη θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ– Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στις 10:00 στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου Κρήτης.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα την Κυριακή 9 Ιουνίου και ώρα 11.00 πμ στο 404ο εκλογικό τμήμα του δήμου Νέας Ιωνίας (2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, Κηφισσού 2-4, Νέα Ιωνία.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Δημοτικό στην Σχολείο Πανοράματος Θεσσαλονίκη, ενώ γύρω στις 10.30 θα επισκεφθεί το 1ο Λύκειο Κορδελιού.

Στην Καλαμάτα θα ψηφίσει ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.

Στο Μοσχοχώρι Πιερίας θα ψηφίσει ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός.

Στο 1ο Λυκειο Αγίας Παρασκευής θα ψηφίσει στις 10:30 η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας θα ψηφίσει στις 10: 30 στο 2ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης.

Ο πρόεδρος του κόμματος Δημοκράτες Ανδρέας Λοβέρδος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 133ο δημοτικό σχολείο Αθήνας στην Κυψέλη.

Στην Ιωνίδειο Σχολή θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στς 10:30 ο γραμματέας του «Κόσμος», Πέτρος Κόκκαλης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα