Φώφη Γεννηματά: "Εμείς είμαστε εγγύηση για τη σταθερότητα και την ομαλότητα στη χώρα"

Περιοδεία της Φώφης Γεννηματά σε Καρδίτσα και Τρίκαλα
Περιοδεία της Φώφης Γεννηματά σε Καρδίτσα και Τρίκαλα EUROKINISSI

"Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας δεν αρκεί" είπε η κ. Γεννηματά από τα Τρίκαλα, συμπληρώνοντας με νόημα:«Για να αλλάξει η απλή αναλογική και να μην βρεθεί η χώρα στον κίνδυνο της ακυβερνησίας, απαιτούνται 200 βουλευτές στην επόμενη Βουλή», και «αυτό μπορεί να επιτευχθεί, μόνο με την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής".

Τα Τρίκαλα, όπου έτυχε θερμής υποδοχής, ήταν ο δεύτερος σταθμός της περιοδείας στη Θεσσαλία, της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, μετά την Καρδίτσα σήμερα αργά το απόγευμα.

«Την Κυριακή μπορεί να επιστρέψει η λογική στη χώρα, με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Μετά από τον παραλογισμό που ζήσαμε επί 4,5 χρόνια, με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ακροδεξιάς και Καραμανλικής συνιστώσας» τόνισε σε δηλώσεις, στον χώρο του εκλογικού κέντρου του κόμματος, αφού νωρίτερα χαιρέτησε και συνομίλησε με πολίτες στον κεντρικό πεζόδρομο επί της Ασκληπιού, στην πόλη των Τρικάλων.

ADVERTISING

Όπως τόνισε πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, «η χρήσιμη ψήφος για τον ελληνικό λαό είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής. Γιατί εμείς είμαστε προοδευτικό αντίβαρο απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας. Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής όμως είναι και κρίσιμη ψήφος για την πολιτική σταθερότητα. Εμείς είμαστε εγγύηση για τη σταθερότητα και την ομαλότητα στη χώρα».

Ανέφερε ακόμα πως «η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας δεν αρκεί», λέγοντας στη συνέχεια πως «για να αλλάξει η απλή αναλογική και να μην βρεθεί η χώρα στον κίνδυνο της ακυβερνησίας, απαιτούνται 200 βουλευτές στην επόμενη Βουλή», και «αυτό μπορεί να επιτευχθεί, μόνο με την κρίσιμη ενίσχυση, την καθοριστική ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής". Πρόσθεσε «πως η χώρα για να φύγει μπροστά χρειάζεται και μια υπεύθυνη αντιπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ που απέτυχε ως κυβέρνηση και αποδοκιμάστηκε, δεν μπορεί να έχει τον ρόλο της υπεύθυνης αντιπολίτευσης. Εξάλλου το έχουμε ζήσει και στο παρελθόν. Η χώρα δεν μπορεί να μπει σε περιπέτειες, με τον ΣΥΡΙΖΑ αχαλίνωτο και τον Ρουβίκωνα παρά πόδα. Θα καεί».

«Μονάχα το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να είναι υπεύθυνη αντιπολίτευση, με προτεραιότητα την εθνική συνεννόηση για όλα τα μεγάλα ζητήματα του τόπου», τόνισε ακόμα η κ. Γεννηματά, συμπληρώνοντας πως «εμείς έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι εννοούμε τη συνεννόηση, ότι βάζουμε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό».

Κλείνοντας η ίδια απευθύνθηκε «σε κάθε Έλληνα πολίτη, καλώντας να εμπιστευτεί το ΚΙΝΑΛ:

«Απογοητευτήκατε από τον ΣΥΡΙΖΑ, στραφήκατε στη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές γιατί θέλατε να γλιτώσετε το συντομότερο δυνατό, από τον Τσίπρα; Μην απεμπολήσετε σήμερα την προοδευτική σας ταυτότητα. Είναι η περηφάνια μας. Και μπορεί να είναι πολύτιμη για το παρόν και το μέλλον του τόπου. Εμπιστευτείτε μας. Ερχόμαστε δυνατά και είμαστε πολλοί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Εθνικές Εκλογές 2019, Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νικήτας Κακλαμάνης: Μπορούμε να συνεργαστούμε με το ΚΙΝΑΛ

To ΚΙΝΑΛ καταγγέλλει προβοκάτσια στην Αχαϊα

Γεννηματά: Το ΚΙΝΑΛ μοναδική υπεύθυνη και προοδευτική δύναμη σταθερότητας

SHARE:

24Media Network