Η ψήφος και οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ--EUROKINISSI//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ--EUROKINISSI//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ G4PHOTOS

Διαβάστε τι δήλωσαν οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός τους (Vids)

Στις κάλπες προσέρχονται από το πρωί και οι πολιτικοί αρχηγοί, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Σαμαράς: "Αύριο αρχίζει μία νέα εποχή για την Ελλάδα"

"Σήμερα μιλάει ο ελληνικός λαός. Αύριο αρχίζει μία νέα εποχή για την Ελλάδα", δήλωσε εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου στην Πύλο, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Τσίπρας: "Το μέλλον ανήκει στους κομιστές της ελπίδας"

"Αν κρίνω από το ενδιαφέρον σας, μάλλον άλλοι κινδυνεύουν σήμερα", είπε απευθυνόμενος στους δεκάδες δημοσιογράφους, που είχαν κατακλύσει το εκλογικό κέντρο στην Κυψέλη,  όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

"Σήμερα ανοίγουμε δρόμο στην ελπίδα, σε ένα καλύτερο αύριο, με τον λαό μας ενωμένο, αξιοπρεπή και περήφανο, σε μία Ελλάδα της κοινωνικής δικαιοσύνης και της προκοπής, ως ισότιμο μέλος μίας Ευρώπης που αλλάζει, είμαστε αισιόδοξοι. Το μέλλον ανήκει στους κομιστές της ελπίδας. Θα νικήσουμε", δήλωσε.

Βενιζέλος: "Αύριο η Ελλάδα πρέπει να έχει κυβέρνηση"

"Να εξασφαλίσει τη συνοχή της κοινωνίας και την ενότητα του έθνους" κάλεσε τον ελληνικό λαό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζοντας ότι "η χώρα πρέπει να έχει κυβέρνηση και επανέλαβε ότι μόνη λύση είναι μια κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης".

Καμμένος: "Με την ελπίδα κερδίζεις τον πόλεμο"

"Ο φόβος είναι αυτός που σε κάνει να κερδίζεις πιθανώς μια μάχη. Η ελπίδα είναι αυτή που σε κάνει να κερδίζεις τον πόλεμο", δήλωσε μετά την ψήφο του ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", Πάνος Καμμένος, στην Αλεξανδρούπολη.

Κουβέλης: "Ψηφίζουμε με ελπίδα, χωρίς φόβο"

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης δήλωσε:

"Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ψηφίζουν σήμερα με ελπίδα, χωρίς φόβο. Η Ελλάδα δικαιούται και μπορεί να περπατήσει δρόμους ελπίδας και προκοπής. Να είμαστε όρθιοι σε αυτή την πορεία".

Παπαρήγα: "Έχω πολλά Facebook, ανάθεμα αν έχω ανοίξει κανένα"

"Από χθες το βράδυ σε πλαστό λογαριασμό της "ΚΕ του ΚΚΕ" έχει αναρτηθεί μια δήθεν ανάρτηση, που καλεί τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν άλλο κόμμα. Έχουμε κάνει παρέμβαση στη Δικαιοσύνη για να παρέμβει η Google.

Kαλούμε τους ψηφοφόρους να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά. Ωραίες είναι οι νέες τεχνολογίες, αλλά όταν ανοίγει ένας λογαριασμός δεν πρέπει να δίνουν στοιχεία;", είπε εξερχόμενη του εκλογικού κέντρου στο Περιστέρι, όπου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Καρατζαφέρης: "Οι Έλληνες να πάρουν παράδειγμα από τα  παιδιά της εθνικής"

"Υπάρχουν κάποιοι Έλληνες που με πίστη και με πείσμα οι πολίτες σπάνε τα προγνωστικά. Πιστεύω ότι οι Έλληνες θα πάρουν παράδειγμα από τα παιδιά της Εθνικής και θα ψηφίσουν με πατριωτική συνείδηση και όχι κάτω από τις εντολές και τους εκβιασμούς της κας Μέρκελ και της παρέας της".


Καρατζαφέρης "Υπάρχουν Έλληνες που με πίστη και... από fon1972

Κοντούλη: "Ας  μην ρίξουμε στην κάλπη τα αποκαΐδια ενός πολιτικού συστήματος"

"Από χθες, η Αττική καίγεται. Ας μη ρίξουμε στην κάλπη, σήμερα, τα αποκαΐδια ενός πολιτικού συστήματος", δήλωσε η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη, μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στο 6ο Γυμνάσιο - Λύκειο Ζωγράφου.

Και πρόσθεσε:

"Στήνουμε τη νέα Ελλάδα, με ελπίδα και προοπτική, όχι για να αναγεννήσουμε φοίνικες που σημειώνουν και παραπέμπουν σε παλιές εποχές. Ελπίδα και προσπάθεια για μία νέα Ελλάδα, που δεν θα χαίρεται μόνο με τις νίκες της Εθνικής. Οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν λόγο και ρόλο σε αυτή τη νέα Ελλάδα και θα είναι παρόντες".

Μάνος: "Δεν έχουμε περιθώρια για άλλα παιχνίδια"

Στην κρίση και τη μαζική συμμετοχή των νέων αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Δράσης, Στέφανος Μάνος, όπως δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

"Είναι επιτακτικό, να κυβερνηθεί η Ελλάδα, δεν έχουμε περιθώρια για άλλα παιχνίδια. Πρέπει να φύγει από πάνω μας η απόλυτη αβεβαιότητα που έχει σταματήσει τα πάντα. Είμαι εντελώς βέβαιος ότι η Ελλάδα μπορεί", δήλωσε ο κ. Μάνος.

Τζήμερος: "Η Ελλάδα θα μείνει στην Ευρώπη"

"Εάν σ' αυτές τις εκλογές κριτήριο είναι ο φόβος, φόβος θα βγει. Θέλω να πιστεύω ότι η Ελλάδα θα μείνει στη Ευρώπη όχι μόνο  με διακηρύξεις αλλά και με έργα. Η "Δημιουργία ξανά" θα συμβάλλει σ'αυτό", δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος, Θάνος Τζήμερος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος
SHARE:

24Media Network