Ηλιόπουλος: Η νίκη Ρούσσου θα είναι μεγάλη δημοκρατική νίκη κόντρα στη λάσπη και τα ψέματα

Διαβάζεται σε 1'
Νάσος Ηλιόπουλος
Νάσος Ηλιόπουλος EUROKINISSI

Δήμο “πρότυπο” χαρακτηρίζει τον δήμο Χαλανδρίου ο Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας την αναβάθμιση των υποδομών όπως τα σχολεία και τα πάρκα, την ανακύκλωση και την οικονομική διαχείριση.

Δήλωση υπεράσπισης του Σίμου Ρούσου, πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, μετά την επίθεση στο πρόσωπο του δημάρχου Χαλανδρίου από τον Άδωνη Γεωργιάδη.

“Ο Δήμος Χαλανδρίου είναι πρότυπο για την αναβάθμιση των υποδομών όπως τα σχολεία και τα πάρκα. Είναι πρότυπο για την ανακύκλωση και την οικονομική διαχείριση. Η νίκη του Σίμου Ρούσσου θα είναι μια μεγάλη δημοκρατική νίκη κόντρα στην λάσπη και τα ψέματα της ΝΔ” αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X ο κ. Ηλιόπουλος.

Σημειώνεται πως νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης απείλησε με “κόψιμο” των ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης σε περίπτωση που επανεκλεγεί ο κ. Ρούσος. “Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Χαλανδρίου να κυβερνάται από την Ανταρσύα δια του κ. Ρούσσου. Όχι για λόγους ιδεολογικούς μόνον αλλά καθαρά για το καλό του Δήμου” έγραψε σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα