Κ. Πιερρακάκης: “Να κρατήσουμε όρθια τη Δημοκρατική Παράταξη”

Κ. Πιερρακάκης:  “Να κρατήσουμε όρθια τη Δημοκρατική Παράταξη”

Ισχυρή εθνική ομάδα στην ΕΕ, ζήτησε ο Κ. Πιερρακάκης, μιλώντας στη Θεσσαλονίκη. "Θα ανασυγκροτήσουμε τη δημοκρατική παράταξη", είπε χαρακτηριστικά

«Η αλλαγή σελίδας στην Ευρώπη είναι αναγκαία για να μπορέσουμε να σταθούμε εκ νέου στα πόδια μας ως χώρα και να δώσουμε απαντήσεις στα μεγάλα μας προβλήματα.

Το Ευρωκοινοβούλιο είναι το επίκεντρο λήψης των αποφάσεων και χρειάζεται τόσο μια προοδευτική πλειοψηφία όσο και μια ισχυρή “εθνική ομάδα” που θα παλέψει για τα συμφέροντα της χώρας» τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας την Πέμπτη στην κεντρική του ομιλία στην Θεσσαλονίκη, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θα ανασυγκροτήσουμε τη δημοκρατική παράταξη. Αλλά για να μπορέσει να ανακτήσει την πολιτική πρωτοκαθεδρία στο μέλλον, θα πρέπει να την κρατήσουμε όρθια στις μάχες που θα δοθούν στο παρόν. Η συζήτηση για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς που θα ανοίξει μετά τις εκλογές πρέπει να πάψει να επικεντρώνεται στα πρόσωπα και να μπει στην ουσία — στις πολιτικές, στη βάση, στο “τι”. Σε αυτή τη συζήτηση πρέπει να συμμετάσχουμε, σε αυτή τη συζήτηση πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα